LŠ: Zvezdini problemi pred Jang Bojs...

Četvorica u autu, Kanjas se muči sa povredom - može li Garsija odmah da napravi razliku? Vladan Milojević će imati značajne komplikacije prilikom sastavljanja startne postave za Bern. . .

Fudbal 19.08.2019 | 21:51
LŠ: Zvezdini problemi pred Jang Bojs...
Dvodnevna bura oko pregovora sa Mateom Garsijom i zvanično se primirila, pa od juče popodne svi u taboru Crvene zvezde isključivo razmišljaju o prvoj utakmici plej-ofa Lige šampiona protiv Jang Bojsa (sreda, 21.00).

Od Vladana Milojevića i njegovih saradnika očekuje se da naprave taktičku varku za još jednog evropskog protivnika, ali će ovoga puta imati ozbiljne komplikacije da sastave tim za utakmicu u Bernu. To se pre svega odnosi na vezni red, koji bi mogao da doživi ozbiljne promene u odnosu na na revanš meč sa Kopenhagenom.

Kako piše Žurnal, vrlo su male šanse da se za prvi meč u potpunosti oporave Mohamed el Fardu Ben i Milan Pavkov, dok su u "autu" Dušan Jovančić i Nemanja Milunović. Isti izvor navodi i da komplikacije sa povredom lista ima i Hose Antonio Kanjas, ali za kojeg se veruje da će stisnuti zube i naći se u startnoj postavi na Vankdorf stadionu.

Jovančićevo mesto u timu bi mogao da zauzme Mirko Ivanić, koji bi se tako probližio svojoj prirodnoj poziciji, mada se na mečevima sa Mladosti iz Lučana i Spartakom iz Subotice, kao rešenje na ovom mestu ozbiljno nametnuo Miloš Vulić. U slučaju da ni Kanjas ne bude mogao da igra, onda bi do svoje iznenadne prilike možda mogao da dođe i Njegoš Petrović, kao jedino preostalo rešenje na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Kada je u pitanju poslednja linija tima, tu se očekuje da mesto Nemanje Milunovića zauzme Radovan Pankov, dok će izgled navale zavisiti pre svega od zamisli Vladana Milojevića, ali i brzine kojom se u ekipu bude adaptirao Mateo Garsija.

Argentinac će svojom brzinom promeniti fizionomiju ovog Zvezdinog tima, ali ostaje da vidi da li će ga Milojević odmah gurnuti u vatru ili sačekati drugo poluvreme i trenutak u kojem može da promeni utakmicu i najviše naudi Jang Bojsu. U ovom trenutku, realno je da utakmicu započne sa klupe za rezervne igrače.

Ričmond Boaći se golom u Kopenhagenu izborio za sigurno mesto startera, bi značajan doprinos u Bernu u poslednjih pola sata utakmice mogao da i Tomane, koji je u Subotici pokazao svu raznovrsnost u svojoj igri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar