Murinjo na ivici suza: Nedostaje mi fudbal!

Čuveni portugalski stručnjak Žoze Murinjo na ivici suza govorio je koliko mu je teško što trenutno ne vodi nijedan klub.

Fudbal 20.08.2019 | 08:38
Murinjo na ivici suza: Nedostaje mi fudbal!
Osvajač dva puta Lige šampiona sa Portom i Interom, uz titule u svim zemljama u kojima je radio - Portugaliji, Engleskoj, Italiji i Španiji, priznao je da mu jako nedostaje da bude uz teren u video snimku koji je postao hit na drušvenim mrežama.

"Do sada sam imao ozbiljne poslove, non stop. I sada kada sam se zaustavio, kada bi trebalo da uživam, ja to ne mogu. Nedostaje mi fudbal", rekao je Murinjo za list "Gazeta delo Sport".

Murinjo prvi put posle 19 godina nije počeo sezonu u nekom klubu, pošto je prošlog decembra dobio otkaz u Mančester junajtedu.

"Zašto sam odbio neke ponude? Zato što nisu bile na nivou na kojem sam hteo. Moram da budem strpljiv i čekam pravu šansu za isti izazov kao ranije što sam imao", zaključio je on.

Video snimak gde Mujrinjo gotovo na ivici plača priča o tome kako mu nedostaje bavljenje trenerskim poslom postao je hit na društvenim mrežama, a jedan od onih koji su reagovali bio je i njegov bivši učenik, nekadašnji igrač Arsenala i Čelsija, Sesk Fabregas.

"Legendo. I ti nama nedostaješ. Mister, vrati se uskoro", napisao je španski fudbaler.

Murinjo je osvojio ukupno 25 trofeja trenirajući Porto, Čelsi, Inter, Real Madrid i Junajted.

Trenutno je angažovan kao stručni komentator na televiziji Skaj Sport za utakmice u Premijer ligi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar