Pecarski traži raskid ugovora u Partizanu!

Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša navodno želi da napusti crno-bele ovog leta, pa je zato podneo zahtev za raskid ugovora.

Košarka 19.08.2019 | 09:35
Pecarski traži raskid ugovora u Partizanu!
Da li Partizan ostaje bez Marka Pecarskog?

Prema informacijama specijalizovanog košarkaškog portala "Basketball Sphere", talentovani Pecarski podneo je zahtev za raskid ugovor sa crno-belima, verovatno nezadovoljan time što nije dobio značajniju ulogu od dolaska u klub pre dve godine.

Momak rođen 2000. godine u španskom Hihonu, prošle sezone je u ABA ligi odigrao samo osam utakmica sa skromnom minutažom (u proseku 7,8 minuta).

Mladi košarkaš Srbije je prethodno igrao za Zemun i Megu, potom se na kratko pridružio Bajernu, a upravo je iz ove ekipe stigao u septembru 2017. godine. S obzirom na to da su se crno-beli pojačali na poziciji "četiri", Pecarski je zaključio da će od jeseni dobijati još manje prostora...

Ovog leta bio je član reprezentacije Srbije koja je zauzela sedmo mesto na Mundobasketu u uzrastu do 19 godina, kao i selekcije do 20 godina koja je na Eurobasketu bila pretposlednja.

Na tim turnirima beležio je 22,1 poen i 8,6 skokova, odnosno 18,8 poena i 8,8 skokova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

PARTIZAN "92

19.08.2019 18:06

Umjesto da daju šansu i kale mlade talente oni dovode istrošene strance. Držati na klupi ovakvog talenta je sramota i zločin. Duško Vujošević je pravio igrače svjetske klase jer ih je kalio od juniorskih dana. Da su danas Đorđević, Danilović, Rebrača, Krstić... sjedili bi na klupi i gledali jeftine strance. Zna se i razlog zašto ih dovode. Ništa nije tajna. Ne mogu da shvatim da navijači podržavaju ovakvu politiku uprave.

ODGOVORITE