Prva liga RS: Crnjelovci "topovska hrana“ - izgubili 10:0!

Poslije poraza 8:0 na otvaranju fudbaleri Sloge Gornje Crnjelovo doživjeli još ubjedljiviji poraz u drugom kolu Prve lige RS.

Fudbal 17.08.2019 | 22:30
Prva liga RS: Crnjelovci "topovska hrana“ - izgubili 10:0!
Dva kola bila su dovoljna da se obistine najave da će Sloga Gornje Crnjelovo biti lak plijen za protivnike.

Pred početak prvenstva bilo je upitno da li će se uopšte takmičiti, na kraju je oformljena ekipa i Sloga je zaigrala, ali već u prva dva kola doživjela dva debakla.

Poslije poraza 8:0 prošlog vikenda, fudbaleri Sloge Gronje Crnjelovo ove subote poraženi su još ubjedljivije – 10:0 od Željezničara u Banjaluci.

Igrači Željezničara „rasporedili“ su golove i postigli po pet u svakom poluvremenu, a Crnomarković, Kuzmanović, Teodorović i Petrović bili su dvostruki strijelci.

U strijelce su se upisali još Čolić i Ružičić.

Krupa je sa 2:1 savladala Jedinstvo na gostovanju u Brčkom.

Dujaković je doveo Krupu u vođstvo, a na 2:0 povisio je Lukić.  Dvije minute prije kraja Brčaci su postigli utješni pogodak.

Preostala dva meča završena su bez golova pa poslije drugog kola koje će biti kompletirano večeras poslije utakmice Modriče i Podrinja četiri ekipe na vrhu imaju po četiri boda.

PRVA LIGA RS - 2. KOLO:

Kozara - Tekstilac 0:0
Željezničar – Sloga 10:0
Jedinstvo – Krupa 1:2
Slavija - Rudar Prijedor 0:0
Alfa Modriča - Podrinje (20.30)

TABELA: Željezničar 4, Tekstilac 4, Rudar Prijedor 4, Krupa 4, Slavija 2, Kozara 2, Podrinje (-1) 1, Alfa Modriča (-1) 1, Jedinstvo 0, Sloga 0.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar