FRA: Žuninju u čast, Lion izrešetao Anže!

Lion rešetao i oduševljavao fudbalom kao nekad! Auar, Depaj i Dembele su strašan triling! Anže ispraćen sa šest komada!

Fudbal 16.08.2019 | 23:35
FRA: Žuninju u čast, Lion izrešetao Anže!
Navijači Liona su u prvom meču na domaćem terenu u novoj sezoni, veliki transparentom pozdravili povratak legendarnog Žuninja Pernambukana u klub. Slavni Brazilac i igračka ikona Liona je ovog leta preuzeo direktorsku funkciju u klubu i očekivano zaradio ovacije.

A na terenu mu je dobrodošlicu na najlepši način poslala plejada aktuelnih zvezda Liona. Husem Auar, Musa Dembele i Memfis Depaj su odućili Anže od fudbala, režirali pobedu od 6:0 i očarali publiku nekim spektakularnim potezima.

Dembele i Depaj su i u prvom kolu na gostovanju Monaku pokazali da u izuzetnoj formi ulaze u novu sezonu kada su bili najzaslužniji za pobedu od 3:0, a večeras im je uz rame bio sjajani vezista Usem Auar. On je zabeležio dve asistencije i postigao jedan gol, Depaj je upisao dva gola i asistenciju, a Dembele dva pogotka. U strelce se upisalo i Žuninjovo veliko letnje pojačanje Žan Lukas.

Već posle desetak minuta je Auar lepim udarcem sa 20 metara otvorio goleadu. Nastavili su domaći da napadaju i posle 36 minuta je Dembele duplirao prednost pošto je dobro izbegao ofsajd zamku. Do poluvremena je bilo već 3:0. Auar je lepo proigrao Depaja koji je pogodio kroz noge golmana Buteja.

Nije Lion spuštao gas ni u nastavku. Auar je fantastičnom asistencijom prebacio celu odbranu Anžea i asistirao Depaju za drugi gol Holanđanina na meču. Potom je na red opet došao Dembele. Opet je pobegao odbrani Anžea i opet je probio golmana Buteja. Tačku je stavio brazilski novajlija Žan Lukaspošto je prethodno Depaj sjajnim driblinzima izludeo hrvatskog defanzivca Matea Pavlovića.

LIGA 1 - 2. KOLO: 

Petak

Lion - Anže 6:0 (3:0)
/Auar 11, Dembele 36, 65, Depaj 42, 48, Lukas 72/



Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar