Čempionšip: Opet ga dao Mitar, Fulam slavio u gostima!

Što nije bio čest slučaj u skorije vreme - 1:2.

Fudbal 16.08.2019 | 23:28
Čempionšip: Opet ga dao Mitar, Fulam slavio u gostima!
Ponovo Mitar!

Odlično je počela sezona za Aleksandra Mitrovića u Čempionšipu ove sezone. Treći meč, drugi gol i to na drugoj uzastopnoj utakmici. Dao ga je Blekburnu u prošlom kolu, a sada i Hadersfildu na gostovanju Fulama u pobedi od 2:1 (0:0).

Fulam je slavio u gostima samo jednom u Premijer ligi prošle sezone, ne voli da igra van Krejven Kotidža i ovoga puta se videlo da na strani ne pliva Fulam baš kao riba u vodi. Ali, na kraju se ipak sve dobro završilo po tim Skota Parkera.

Fulam je poveo u 51. minutu kada je Mitrović pokazao kakav napadački njuh ima. Mnogo mu je pomogla užasna reakcija Hadersfilda u odbrani, praktično su asistirali Mitroviću koji je samo ispratio loptu, nadvisio čuvara i onda sjajnim skokom doneo prednost Fulamu.

Domaćin se nije predavao. Samo šest minut akasnije Ahern Grant je izjednačio na 1:1. Hadersfild je ove sezone pre ovog duela postigao samo dva gola u prva dva meča i oba su došla sa bele tačke. Što znači da mu je ovo bio prvi gol iz igre u šampionatu.

I baš kada je delovalo da će se utakmica završiti rezultatom 1:1, na scenu je stupio Ivan Kavaljero. Prvo je Mitrović pokupio loptu u šesnaestercu, odložio je saigračima, a onda je Kavaljero pogodio fenomenalno, "ubio pauka" za konačnih 2:1.

Tri utakmice, dve pobede za Fulam. Dovoljno za mesto pri vrhu tabele i najavu visokih ambicija za ovu sezonu. Raduje i to što je Mitrović krenuo odmah da trese mreže. Samo neka tako nastavi. Imao je i jednu situaciju gde je malo odglumio da je dobio udarac u lice, pa se to mnogim navijačima nije svidelo po društvenim mrežama.

Ipak, najvažnije je da je dao gol. To se gleda, piše i pamti.

ENGLESKA 2 - 3. KOLO

Petak

Hadersfild - Fulam 1:2 (0:0)
/Ahern Grant 57 - Mitrović 51, Kavaljero 80/



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar