TUR: Sve naopako - Galatasaraj pukao na startu!

Promašio penal, dobio crveni. . . ! Nije sve prošlo kao što se očekivalo. . .

Fudbal 16.08.2019 | 22:41
TUR: Sve naopako - Galatasaraj pukao na startu!
Počelo je tursko prvenstvo i to baš onako neočekivano. Možda je ovo prava najava šta nas sve čeka do kraja šampionata. Ko zna... Elem, Galatasaraj je u prvoj utakmici nove sezone gostovao Denizliju, svi su očekivali dvojku, a došao je na kraju se ispostavilo ubedljiv kec - 2:0 (0:0).

Navikli smo da nas Turci iznenađuju svakakvim stvarima, iznenađenjima, preokretima... I baš je tako startovao novi šampionat.

Eto, u 29. minutu je delovalo da će Galatasaraj do prednosti jer je imao penal, ali je Inan uspeo da ga promaši. I tu su kola za goste krenula nizbrdo. Markao je potom dobio žuti karton u 34. minutu, da bi devet minuta kasnije dobio i drugi, što je značilo da je Galata ostala sa igračem manje.

Sve je ovo značilo da je Denizli imao celo poluvreme pred sobom sa igračem više. Galata je odmah napravila izmene, probala da ostane barem na bodu, ali je izdržala do 75. minuta.

Napravili su domaći višak u sredini, sve je to iskoristio Nijaz odličnim udarcem sa distance i bilo je 1:0. Denizli je potom mogao malo laganije da igra, imao je rezultat u džepu, a čak je do kraja utakmice uspeo da podigne na 2:0.

Rodaljega je bio precizan u 94. minutu. Dobio je loptu u šesnaestercu i lako pogodio mrežu.

SUPERLIG - 1. KOLO: 

Petak

Denizli - Galatasaraj 2:0 (0:0)
/Nijaz 75, Rodaljega 90+4/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar