Troje uhapšeno u Trebinju zbog droge i cigareta

- Pripadnici Policijske uprave Trebinje uhapsili su tri lica i zaplijenili na području Hercegovine 10 kilograma skanka i oko 1. 000 paklica cigareta bez akciznih markica, rekao je načelnik ove uprave Siniša Laketa.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Laketa je naveo da je droga pronađena juče na skrivenim mjestima u automobilu hrvatskih registarskih oznaka tokom pojačanih policijskih aktivnosti na putu Berkovići-Bileća u mjestu Vrijeka, te da su uhapšena lica čiji su inicijali S.R. i M.R.

"Istog dana na putu Trebinje-Bileća prilikom kontrole vozila kojim je upravljalo lice S.P. iz Bileće pronašli smo oko 1.000 paklica cigareta bez akciznih markica", rekao je Laketa na vanrednoj konferenciji za novinare.

Laketa je naveo da su policijski službenici u blizini Perovića mosta u Trebinju pronašli ukradeni motocikl, čiji je nestanak u januaru prijavio državljanin Srbije.

Srna nezvanično saznaje da su zbog skanka uhapšeni Matea Repeša /25/ i Stjepan Radić /22/ oboje iz Metkovića, a da su cigarete bez akciznih markica pronađene u automobilu kojim je upravljao Predrag Stevović iz Bileće, javlja Srna.

 

BN TV

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

veliko postenje

16.08.2019 16:51

ljudi da poboljsaju kucni budjet nisu oni rasturaci droge takozvani dileri

Kakav buzdovan je ovaj sto prica. Ako je on slika naseg mup-a tesko nama sa nama.

Bozzzeee

16.08.2019 18:18

O_o

16.08.2019 17:59

Кад ће акција на хватање најопасније опојне дроге, која својим изгледом подсјећа на алкохол?!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.