Bili loši đaci - danas milioneri!

Ukoliko niste bili dobar đak, nemate razloga da se stidite, jer ni mnoge poznate ličnosti nisu imale uspeha u školi.

Zabava 16.08.2019 | 14:20
Bili loši đaci - danas milioneri!
Nisu svi toliko zainteresovani za učenje, već su više okrenuti ka karijeri i uspehu u poslu. I još kako su uspeli.

Odlučio je da napusti školu i vidite ga sada: njegovo muzičko mišljenje je najvažnije u šou-biznisu. Celog života ocenjuje kako drugi ljudi pevaju, a uopšte nije imao taj "X" faktor u školi. Izgleda da je odluka da se posveti karijeri bila bolja opcija od školovanja.

Ričard Brenson

Odustao je od škole sa 16 godina, ali odlično mu ide u životu. Uložio je mnogo truda i sada je težak oko pet milijardi dolara. Izjavio je da mladima treba neko ko će ih ohrabrivati i bodriti da ne brinu i ne provode noći u nespavanju zbog ispita i ocena.

Princ Hari

Imao je pristupa najboljim obrazovnim ustanovama na svetu, ali to mu nije pomoglo da ima sve petice. Iako vam u životu može mnogo značiti to što vam je baka kraljica, njega loše ocene nisu mnogo zaustavile u njegovom razvoju. Služio je u vojsci 10 godina, postao ambasador mladih u Komonveltu i pokrenuo Invictus Games za ranjene veterane.

Dž. K. Rouling

Uvek je sanjala o tome da studira jezik na Oksfordu, ali zbog loših ocena nije mogla da to i postigne, piše britanski "Metro". Umesto toga studirala je na Univerzitetu Ekseter i napisala je jednu od najuspešnijih knjiga. Njeno bogatstvo procenjuje se na oko milijardu dolara.

B 92
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Perica33

16.08.2019 13:20

Lako je postati milioner kad je tuđim parama sve finansirano. To su klasični lopovi, malo snalažljiviji od prosječnog čovjeka, bez rizika nema ni dobitka.

ODGOVORITE
Name

Dezinformacija

16.08.2019 18:49

Oni su izuzetci u milionima, skola je svetinja!!! Nemojte se djeco loziti na ove price, bez skole ste nula. Ako nemate skolu svi ce vas gledati ispod oka bez obzira koliko bogati i uspjesni bili. To vam kaze clan kluba neskolovanih a "uspjesnih".

ODGOVORITE