"Samo Partizan može tako rano da primi gol i preživi!"

Fudbaleri Partizana svesni da nisu pružili najbolju igru protiv Malatije, ali zadovoljni što su izdržali pritisak i izborili plasman u plej-of Lige Evrope.

Fudbal 16.08.2019 | 13:04
"Samo Partizan može tako rano da primi gol i preživi!"
Partizan je poražen u revanšu u Turskoj od Malatije (0:1), ali je zahvaljujući trijumfu u prvom duelu (3:1) izborio plasman u plej-of Lige Evrope.

Crno-beli su ocenili posle gostovanja da je rival pokazao da je daleko ozbiljnija ekipa od izdanja u Beogradu.

"Malatija je ozbiljan tim, a mi smo imali sreće što smo ih zatekli dok su još u pripremnom periodu. Za nas je najvažnije da smo izborili plasman u plej-of i ostvarili cilj", poručio je u izjavi za "Sportski žurnal" Zoran Tošić.

On je naveo da im je gol koji su rano primili otežao posao.

"Bili smo svesni da svi naši planovi mogu da padnu u vodu. Nismo prikazali našu igru, daleko je to bilo od najboljeg, ali smo se ipak odbranili što je najvažnije".

I Nemanja R. Miletić ocenio je da je Partizan paralisao rano primljen gol, ali da je na kraju ipak sve srećno završeno po crno-bele.

"Znali smo da će biti teško i da će oni igrati agresivno i ofanzivno. Nismo smeli tako bojažljivo da počnemo i da primimo gol, ali samo mi možemo da kapituliramo u petom minutu i izdržimo do kraja", poručio je fudbaler crno-belih.

Bojan Ostojić naveo je da je Partizan u Turskoj naišao na drugačiju ekipu Malatije.

"Posle meča u Beogradu videli smo da se radi o kvalitenoj ekipi, disciplinovanoj, sa dobrim pojedincima, a onda smo i rano primili gol. Ipak, uspeli smo da se izborimo do kraja i najvažnije je da smo prošli dalje", rekao je Ostojić.

Partizan će se za plasman u Ligu Evrope boriti sa Moldeom. Prvi meč zakazan je u četvrtak u Beogradu, a revanš 29. avgusta u Norveškoj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar