LŠ: Zvezda prijavljuje Tomanea za Jang Bojs!

Ben neizvestan iz dva razloga. . .  Radovan Pankov poručio da je Portugalac jači od Ndojea.

Fudbal 16.08.2019 | 18:08
LŠ: Zvezda prijavljuje Tomanea za Jang Bojs!
Crvena zvezda će za mečeve protiv Jang Bojsa definitivno biti jača za portugalskog napadača Tomanea.

Nekadašnji član Tondele oporavio se od povrede zadnje lože, stigao je i da upiše debi u crveno-belom dresu protiv lučanske Mladosti. Imaće Tomane šansu da dodatnu uhvati ritam i u narednom prvenstvenom meču protiv Spartaka, i pokaže da li bi mogao da bude tajni adut za duele protiv Jang Bojsa.

Imao je Tomane nesreću da se povredi u test meču protiv Zvezdare, navijači nisu imali prilike dsa ga vide, ali je do sada ostavio dobar utisak. O tome govore reči Zvezdinog štopera Radovana Pankova koji se sa Tomaneom sudarao na treninzima.

„Baš je dobar na treninzima. Vidi se da je ozbiljan igrač. Čak bih rekao da je fizički jači od Ndojea iz Kopenhagena. Nije toliko visok, ali je sav nabijen. Posebno u ramenima. Ubeđen sam da će nam pomoći ove sezone“, rekao je Radovan Pankov, čiji intervju ćete sutra moći da čitate na stranicama MOZZART Sporta.

Portugalac će, po svojoj prilici, na spisku licenciranih igrača zameniti El Fardu Bena. Reprezentativac Komorskih Ostrva i dalje ima povredu primicača, koja ga je odvojila od ekipe. Ali nije to jedini razlog njewgovog potencijalnog izostanka. Čitali ste već da na Marakani čekaju ponudu za Bena iz Saudijske Arabije tešku dva miliona evra. I dalje je se čeka zvaničan papir, ali ima indicija da bi transfer junaka prošlosezonskih kvalifikacija mogao da bude zsavršen u narednih nekoliko dana. Obeštećenje dobijeno od Bena, Crvena zvezda planira da uloži u novo krilo.  I dalje se čeka rasplet situacije oko Matea Garsije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar