Prvi problem za nove Lejkerse: "Bugi" pokidao ligament!

Košmarni start epizode u El-Eju za poznatog centra.  Užasna vest iz Los Anđelesa – Kazins pokidao ligament kolena! Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Demarkus Kazins je pokidao prednji ukršteni ligament kolena, preneli su američki mediji.

Košarka 16.08.2019 | 15:55
Prvi problem za nove Lejkerse: "Bugi" pokidao ligament!
Teška povreda Ahilove tetive drastično je otežala karijeru Demarkusu Kazinsu (29) u poslednjih godinu i po.

Posle kidanja tog dela stopala u dresu Nju Orleansa i pauze duže od godinu dana, iskusni centar je od januara zaigrao za Golden Stejt, ali se sa "Voriorsima" rastao ovog leta i otišao u Lejkerse.

Nažalost, u El-Eju mu je krenulo po zlu.

Portal "The Athletic" objavio je da je Kazins doživeo kidanje ukrštenog ligamenta kolena, kao i da su zakazani pregledi koji će potvrditi ili demantovati tu dijagnozu.

Četvorostruki Ol-star centar trenirao je u Las Vegasu i morao je da napusti teren, jer je osetio snažan bol, koji nije slutio na dobro...

Sezona u NBA ligi daleko je od početka, a Los Anđeles Lejkersi već su ostali bez jedne od najvećih zvezda. Demarkus Kazins, jedan od boljih centara lige, doživeo je tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata zbog čega će, gotovo je izvesno, propustiti kompletnu sezonu. 

Kazins je trenirao individualno u Teksasu kada je došlo do ove povrede. 

Sećate se sigurno da je nekadašnji "teškaš" Nju Orleansa u 2018. pokidao Ahilovu tetivu i takođe dugo odsustvovao sa terena, a onda je, prešavši u Golden Stejt, taman kada se oporavio od te povrede Ahilove tetive, imao nesreću da mu pukne mišić. 

Očekivao je Kazins da će u Lejkersima konačno pronaći staru formu, potpisao je na godinu dana za 3.500.000 dolara, međutim nije imao sreće ni da debituje. U klubu su optimistični, ukoliko bi oporavak bio skraćen na osam meseci (mada je realnije da se otegnbe na 10, 11 meseci), Demarkus Kazins možda bi bio spreman za plej-of. 

Ali uzimajući obzir njegove pređašnje povrede i periode oporavka...

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar