Bajern kupuje povređenog Sanea?!

Ima ipak jedan uslov za Siti. . .  Napadač Sitija teško povređen, ali Bajern ne odustaje! Mančester siti i dalje ima ponudu iz Nemačke.

Fudbal 16.08.2019 | 09:54
Bajern kupuje povređenog Sanea?!
Odavno nije vest da Bajern hoće da dovede nemačko krilo Leroja Sanea iz Mančester sitija, ali je teška povreda brzog ofanzivca dovela u pitanje mogućnost da taj transfer bude izveden.

Reprezentativac Nemačke je u utakmici protiv Liverpula u Komjuniti šildu pokidao prednji ukršteni ligament kolena i zato je pred njim duga pauza, zbog koje je unapred odbačena mogućnost da se on preseli u Minhen.

Međutim, Bajern ima drugačije planove.

Prema pisanju novinara nemačkog lista "Bild", tamošnji velikan i dalje je odlučan da kupi Sanea i spreman je da ga dovede i sam leči u Minhenu.

Naravno, i za ovo će se pitati Mančester siti, jer je bivše krilo Šalkea i Bajer Leverkuzena pod aktivnim ugovorom sve do 30. juna 2021. godine.

U međuvremenu, Bajern je nakon njegove teške povrede doveo Hrvata iz Intera, Ivana Perišića.

Bajern Minhen ne odustaje od Leroja Sanea?! Nemački reprezentativac koji se teško povredio na utakmici Komjuniti šilda protiv Liverpula pre nekoliko dana moraće da pauzira čak sedam meseci (ruptura prednjih ukrštenih ligamenata), međutim Kristijan Falk, najbolje obavešteni novinar kada je Bajern u pitanju, tvrdi da to ne sprečava Bavarce da nastave da "burgijaju".  

On navodi da nemački klub ne želi da mu tek tako propadne višemesečni trud oko ubeđivanja Sanea da pristane na ponuđene uslove, pa je čak spreman na ogroman rizik i kupovinu povređenog fudbalera. Naravno, Bajern niko ne bi pristao na cifre koje su se pominjale prethodnih dana. A podsećemo, govorilo se i pisalo da će visina obeštećenja iznositi oko 150.000.000 evra. 

Uli Henes i Karl Hajnc Rumenige ostaće tako u kontaktu sa Mančester Sitijem i ponudiće novu cifru, razumniju, s obzirom na date okolnosti. Koliko bi to moglo da iznosi Falk za sada ne pominje...

Podsećanja radi Bajern se sa Lerojem Saneom posle dugih pregovora dogovorio o ličnim uslovima. Prema saznanjima Bilda nemački reprezentativac trebalo je da stavi paraf na petogodišnji ugovor vredan 18.000.000 evra po sezoni, čime bi postao najplaćeniji igrač u istoriji Bundeslige, sa 2.000.000 evra većom platom od Roberta Levandovskog. 

Ali onda ga je Pep Gvardiola samo nekoliko dana pre nego što će krenuti put Minhena stavio u tim i sve je palo u vodu...

Ili možda nije?

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar