"Srpska ne smije biti moneta za potkusurivanje"

"Svim tim odlukama je kumovao Milorad Dodik, a sada bi,zbog svojih postupaka, da uvlači u problem i narod i Republiku Srpsku. I Zapadu i Istoku je svašta obećao i nekoga će morati da prevari, ali Republika Srpska ne smije da bude njegova lična moneta kojom se kusuraju velike sile", naglasio je Govedarica.

Republika Srpska 14.08.2019 | 15:37
"Srpska ne smije biti moneta za potkusurivanje"
- Кada govorimo o otetim nadležnostima Republike Srpske, onda moramo da budemo iskreni i da kažemo da nijedna nadležnost nije oteta, već da su je srpski predstavnici prihvatali prije ili kasnije", rekao je bivši predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica, reagujući na Dodikovu tvrdnju da će sa nivoa BiH vratiti otete nadležnosti Republike Srpske ukoliko ne bude formiran Savjet ministara.

Govedarica je podsjetio da su Dodik i njegova partija bili poklopac svakom loncu takvih udara na Republiku Srpsku od strane međunarodne zajednice.

"Svim tim odlukama je kumovao Milorad Dodik, a sada bi, zbog svojih postupaka, da uvlači u problem i narod i Republiku Srpsku. I Zapadu i Istoku je svašta obećao i nekoga će morati da prevari, ali Republika Srpska ne smije da bude njegova lična moneta kojom se kusuraju velike sile", naglasio je Govedarica.

Dodik je, kaže Govedarica, kukavica, manipulator i blefer koji je pokazao nekada ranije kako se završavaju ovakve njegove inicijative.

BN TV

Komentari / 24

Ostavite komentar
Name

Haha

14.08.2019 13:38

Ko tebe sta pita jarane, pa ti nisi ni predsjednik mjesne zajednice...

ODGOVORITE
Name

Direkt

14.08.2019 14:22

Narod u RS ne podrzava ni NATO, ni Dodikovu staru novu pro-NATO politiku.

Name

Banja Luka

14.08.2019 14:32

Koga narod podrzava izbori pokazu. Te tvoje ne podrzava sigurno, a nece ni podrzavati...

Name

VRS

14.08.2019 16:51

Svi koji se bore protiv zla zvano send je na pravom putu, Vukota je olicenje Srpstva, neko koga sekta nemoze kupiti, kao Cavica i njemu slicni, a vi se nebrinite sta ce Vukota biti, i on se i te kako pita u SDS u!!! Ti nisi BL ti si neki koji je dosao u BL , pravi Banjalucani su protiv zla koje je Americkim tenkovima dosao i okupirao BL!!!

Name

DAJE SE NA ZNANJE

14.08.2019 16:58

Gospodin Vukota Govedarica je Predsjednik Republike Srpske.Znaju to i željka i dodik i saučesnici u krađi,obrenpetrović,mićomićić i veliki broj opštinskih i gradskih izbornih komisija.Čudi da ima građana koji to ne znaju!

Name

284 hiljade

14.08.2019 17:00

Jarane, za Vukotu je glasalo 284 hiljade čestitih Srba kojima nije svejedno u kakvoj se situaciji nalaze za razliku od takvih kao što si ti koji moraju da glasaju kako im se kaže i da se nadaju da će jednoga dana ući u Savjet mjesne zajednice i tako prosipati svu pamet ovoga svijeta...

Name

Direkt

14.08.2019 22:24

Izborna kradja sigurno nije odraz stanja necije podrske kid naroda, bas kao ni postizborna kradja. To sve govori da Dodik ima manju podrsku kod naroda, negoli u NSRS, cak mnogo manju.

Name

to je to

14.08.2019 13:39

jarane Dodik je Srpsku uništio , opljačkao sad je na prodaju i narod i Srpska .

ODGOVORITE
Name

Tabasko

14.08.2019 13:44

I tako, izjava do izjave do sledece bogovske plate. Nosite se i Dodik i vi u tri lepe...

ODGOVORITE
Name

NEZREO COVJEK

14.08.2019 13:47

O cemu politicka Banjaluka prica mi pratimo Srbiju pa kad pratite srbiju koja je ekonomski u usponu vi ste u ekonomskom padu moze se reci bankrotirali ste A otac nacije ko papagaj ja hocu NATO i NATO baze ja necu NATO, nato je neprijatelj srba zaboravljajuci ko zaustavi pad Banjaluke NATO je spasio opstanak srpske Mile odrasti vec jednom

ODGOVORITE
Name

Dok Holidej

14.08.2019 14:33

Dodik je upao u sopstvene zamke i spletke koje je sam kuhao sa špirićem dušankom radmanovićem i mnogim drugim koji nebi u ozbiljnoj državi bili ni poštari jer bi vjerovatno otvarali pisma da nema love u njima . Žalosno je samo što ćemo mi obični ljudi ispaštati zbog tih izdajnika. Izvinjavam se ako sam još izostavio koju ulizicu i izdajnika a ima ih na stotine .

Name

ISTINA

14.08.2019 14:11

Niko nikad nije Dodika opisavao bolje ne go Vukota. Vukota je hrabar i informisan čovjek, a povrh svega ima petlju.

ODGOVORITE
Name

Ish

14.08.2019 14:35

Uh, uh .. tip ko kakav djak prvacic..

Name

blic

14.08.2019 16:29

Ne go

Name

Лука

14.08.2019 14:32

Sve sto si naveo da je on je tacno, ja bih jos dodao i najveci izdajnik svog naroda, na cijoj se nevolji dobro 'omastio'. Bojim se da nam tek predstoje problemi zbog njegovog politickog djelovanja, danas jedno, sutra drugo i sve tako u krug.

ODGOVORITE
Name

Xx

14.08.2019 15:46

Bravo Vukota! Sve je tako. Pijacar je mislio da ce nadmudriti velike sile i sapleo se u vlastitoj mrezi. Mislio da su to njegovi koalicioni cupovi i poslanici pa ce biti kako on kaze. Stranci su iskoristili njegovu pohlepu i bahatost i sad je tu gdje je. Samo narod ispasta u cijeloj toj prici i RS.

ODGOVORITE
Name

Jedno_je_jasno

14.08.2019 16:23

Jasno je da se ANP mora prihvatiti. Ako ne prihvatimo, onda se uvodi princip da se ne mora postovati ono sto je potpisano. Otvara se put za nepostovanje Republike Srpske i njegno negiranje. Drugo, svi ce nas gledati kao nekog ko se predomisli o vrlo vaznim pitanjima, i tu je steta jako velika. Osim ako nam EU stvari nisu vazne. Miletov problem je sto se 'prebacio' na Ruse i ko zna sta im nije obecao. Rusi jesu uskocili u nasu zastitu par puta, ali to ima svoju cjenu. Sve ima svoju cjenu. Miletov najveci problem sto se uvukao sam u ovu igru. Lako ce on preorati tzv opoziciju i ovaj narod, problem je sto Putin ne volio igrace koji ne ispunjavaju svoje obaveze. To je politika i Mile se dobro zapetljao. Problem je sto ce narod, kao i uvjek platiti pravu cjenu.

ODGOVORITE
Name

CICERON

14.08.2019 16:28

Gosp. Vukota savjetovali smo te preko ovog portala da postanes kralj SDS a pola godine. Medjutim nisi posluso i sad se malo suzdrzi od komentara ma koliko bili pozitivni. Preporucujemo ti izvrsi pritisak na G.Sarovica da raspusti OO SDS a Sokolac i rijesi se tog problema koji ti nisi htjeo da rijesis. Zlo ovozemaljsko po interese SDS a je Bjelica.

ODGOVORITE
Name

Naprijed

14.08.2019 18:21

Vukota, svi znaju da su izbori pokradeni, za meni si ti predsednik, a oni koji kradu zovu se lopovi!

ODGOVORITE
Name

Zoran

14.08.2019 18:44

Koliko me sećanje služi vojska je ukinuta potpisom SDS ovog ministra rodom iz Teslića.

ODGOVORITE
Name

Direkt

14.08.2019 22:32

Nije ukinuta, vec preimenovana u srpski puk OSBiH, a to je bio uslov za Partnerstvo za mir. Inace i Rusija je clan te organizacije, dok dalje se nije islo godinama, sve do ovih dana, kada Dodik zagovara ulazak u NATO, tako da jasno je ko ce biti kriv, ako udjemo u NATO.

Name

Miromo

14.08.2019 18:45

Kakve veze ima Ja nemislim ratovati ko misli ratovati nek ne glasa ja u svakom slučaju podržavam šta je dala meni Rusija Srbija i Amerika ništa samo nas pljačkaju i zadužuju tražeči svoje interese- NATO je sila i garancija da do rata necče doči a oni koji misle da ratuju Dabogda im u kuči rat bio ja sam bio u izbjegliš5vu U Srbiji i jedva sam čekao kad ču se vratiti na svoje ognjište i niko me neče više pomaknuti za svoje interese mi ko Narod.nismo im bitni nego lova fotelja i da bimogli sačuvati pokradeno i oteto..Nego narode držite i njegujte svoje a poštujte tuđe i mi smo u najkračem roku na nogama,mi smo mala zemlja brz je oporavak a nek svi vrate ratni pljen i preko noči smo kao švicarska. Šta ja imam od Srbije - Hrvatske i Turske ništa baš ništa Tuđman Slobo Alija nek vrate dokazani 150 milijardi što su pokrali u periodu ratovanja a ovi drugi njima slični nastavili. Narode mi smo zavedeni bili i iskorišteni do zadnje kap krvi

ODGOVORITE
Name

Direkt

14.08.2019 22:40

Rata (u BiH) nema vec 24 godine, tako da nema potrebe da ulazimo u NATO. U NATO ima smisla ulaziti samo ako neko hoce rat sa Rusima ili zeli da BiH bude meta za teroristicke napade ili oboje, tako da neutralnost je jedini miran i normalan put.

Name

Eto

15.08.2019 05:12

Iza političkih zavrzlame i prevara se još više krade. Ekonomski uništena Republika Srpska srlja u Nato. Tražili smo, a sada se valjajmo u blatu kao svinje. Vukota, tebi svaka čast, ti si sve od sebe dao da se urazumimo. A stoka srlja, lopovi kradu i dilaju s onim što se krvlju stvorilo.

ODGOVORITE