Švajcarci prijete zvezdašima!

Ko bude uhvaćen van sektora za goste - leti napolje! Čelni ljudi Jang Bojsa na sve načine pokušavaju da spreče ono što se dogodilo u Salcburgu prošle godine. . .

Fudbal 14.08.2019 | 20:59
Švajcarci prijete zvezdašima!
Poučeni lošim iskustvom koje je zadesilo RB Salcburg prošle sezone, u Kopenhagenu su zabranili prodaju ulaznica navijačima Crvene zvezde za sve sektore van onog namenjenog gostujućim navijačima. Čelnici Jang Bojsa već su najavili nešto slično, jer ne žele da im se dogodi da gosti imaju veću podršku od njihovih fudbalera. A uzimajući u obzir razdaljinu između dva grada (odnosno veliki broj gastarbajtera) za tako nešto postojala bi velika mogućnost. 

Čim su saznali za ime rivala u plej-ofu Švajcarci su na svom zvaničnom sajtu izdali obaveštenje, ili bolje reći neku vrstu upozorenja za navijače crveno-belih...

"Navijačima Crvene zvezde biće dostupne samo ulaznice za sektor namenjen gostima (B12-B15) i prodavaće se isključivo preko Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Za sve dalje informacije kontaktirajte svoj klub". 

Sledi posebna napomena:

"Pristalice Crvene zvezde koje budu došle u posed ulaznica za neki drugi sektor, ukoliko na vreme ne pošalju zahtev za zamenu, ili barem delimičnu zamenu, te uđu na stadion, iz bezbednosnih razloga biće udaljeni sa tribina bez prava na povraćaj novca ili ulaznice". 

U praksi ovo zvuči dosta loše po pristalice srpskog prvaka, ali svakako da će biti vrlo teško Švajcarcima da iskontrolišu svakoga ko dođe da kupi ulaznicu, pogotovo kada se radi o našim ljudima koji žive u Švajcarskoj. Da ne govorimo koliko bi bilo komplikovano prazniti delove tribina gde bi bilo više hiljada navijača Crvene zvezde. A za tako nešto postoje svi uslovi.

Podsetimo, zvezdaši su u Salcburgu ispunili trećinu stadiona, bilo ih je oko 10.000. Iste veličine je i stadion Jang Bojsa...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ovo

15.08.2019 04:38

je ludilo ! FIFA ovde treba da odluci. Svi trebaju da imaju ista prava. Pa neka igraju bolje od CZ i gotovo. Kad se publike od CZ boje, ebes FUDBAL . Ovo je Evropski promasaj i sistem lopovluka. Uskratit publiku ! Pa ovo je sport.

ODGOVORITE
Name

Anti-Evropljanin

15.08.2019 13:02

Sitne duse!Boje se poraza na domacem terenu,a i da postede Siptare u svojim redovima,od "neugodnosti". Naprasice njih Zvezda svakako!

ODGOVORITE