Kejt u kupaćem pokazala svoju savršenu figuru

Jedna od najpoznatijih i najboljih manekenki Kejt Mos, leto provodi sa prijateljima u Italiji, a za uživanje na suncu odabrala je dvodelni crni kupaći koji je istakao njenu figuru i pokazao da Kejt i dalje odlično izgleda.

  • Magazin
  • Zanimljivosti


Ova 45-godišnja manekenka leto provodi na luksuznoj jahti ploveći italijanskom obalom, a društvo joj pravi najbolja prijateljica, 54-godišnja glumica Sadi Frost.

Kejt i Sadi su bliske prijateljice godinama, a bile su poznate kao članice "Primrosea Hilla", društva koje je okupljalo zvezde poznate po vođenju raskalašnog života, konzumiranju velikih količina alkohola i različitih droga. Danas žive mirnijim životom, a provod su zamenile mirnim i idiličnim odmorima.Kejt je ranije izjavila kako je upravo Sadi uticala da se smiri i promeni svoj život.

"Kejt je postala nova žena i bolja verzija sebe. Skoncentrisana je, profesionalna je i blista. Svi su oduševljeni koliko se dobro oseća nakon što nije konzumirala alkohol godinu dana", izjavio je izvor blizak manekenki za "The Sun".Kejt danas, nakon burnog perioda života, vrlo vodi računa o svom životu, ali i telu, kojem posvećuje puno pažnje.

"Naučila sam da malo više brinem o sebi. Svaki dan vežbam jogu, ne izlazim često i brinem o svojoj koži, što mi pre nije bila navika", izjavila je Kejt.

(The Sun/Agencije)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.