Degenek: Naše životne priče i njihove zlatne viljuške!

"Ovaj njihov gospodin trener se malo. . . zaje**o što nas je potcenjivao", rekao je uvek iskreni Miloš Degenek posle utakmice u Kopenhagenu.

Fudbal 14.08.2019 | 08:38
Degenek: Naše životne priče i njihove zlatne viljuške!
Miloš Degenek je posle prve utakmice u Beogradu bio ljut zbog ponašanja igrača Kopenhagena i najavljivao je da će "proraditi srpski inat", a posle velike drame koja je trajala tri sata na "Parkenu" - mogao je i da "likuje" zbog prolaska Crvene zvezde u plej-of Lige šampiona.

Sjajni štoper se vratio na vreme da pomogne Zvezdi da dođe na korak od "mušeme", Evropa je već obezbeđena, a posle utakmice je još jednom pokazao koliko je iskren.

Kazao je da su mu Trnava i Salcburg bile napete, ali da voli povuci-potegni utakmice, kao što je bila večerašnja protiv Kopenhagena koja je odlučena posle 22 izvedena jedanesterca, od kojih su za jedan precizniji bili igrači Zvezde...

"Posle svakog promašenog penala smo verovali, i kad je bilo povuci-potegni, svaki igrač koji je šutirao je, oprostite što moram reći - imao muda da izvede penal pred njima, to je potrebno, dao ga ili promašio - moraš to da imaš da izvedeš. Svaka čast svim momcima i Borjanu, pokazali smo kao ekipa da smo porasli, zbližili smo se još više kao porodica", kazao je Miloš Degenek novinarima u Kopenhagenu i dodao:

"Shvatili smo šta znači igrati velike utakmice, da se ne predaje, da se gine, da gazimo jedni za druge!".

Posebno zanimljiva izjava odnosila se na trenera Stolea Solbakena i njegove igrače.

"Mnogo mi je drago što smo ih prošli, verovali su, ovaj njihov gospodin trener se malo zaje**o kad je krenuo nas da potcenjuje. Ne zna ko smo, ne zna šta smo, naše životne priče, nisu kao njihove što su jeli zlatnim viljuškama...", kazao je Degenek.

Novinari su ga obavestili da je trener šampiona Danske imao takođe tešku životnu priču pošto je bio klinički mrtav, ali se oporavio i Kopenhagen vodio do mnogo titula.

"To ne znam, kažem za nas, oni su elegantna država, ali ne znaju naše ratove, bombardovanja, imamo to kada se pokaže ko smo i šta smo".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar