Malatija ne odustaje: Što da ne damo Partizanu 4 gola?!

"Ako smo mogli da primimo tri, zašto ne bismo mogli i to?", poručuju iz turske ekipe pred revanš protiv crno-belih.

Fudbal 14.08.2019 | 09:54
Malatija ne odustaje: Što da ne damo Partizanu 4 gola?!
Fudbaleri Partizana ubedljivo su slavili protiv Malatije 3:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i tako stekli značajnu prednost pred revanš u Turskoj.

Dva dana pre drugog meča istih rivala, iz svlačionice Malatije stižu poruke koje "pucaju" od samopouzdanja i vere u veliki preokret.

Vezista turskog tima Gilan Šalali i štoper Tinejdž Hadebe istakli su da neće ponoviti greške iz prvog meča, kao i da su uvereni u uspeh.

"U prvom meču pokazali smo da znamo da igramo. Možda se čini da Partizan ima veliku rezultatsku prednost, ali drugi meč igramo pred našom publikom. Na terenu ćemo pokazati borbenost i nećemo ponavljati greške. Uveren sam da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat", izjavio je Tunižanin Šalali.

Defanzivac Hadebe takođe je uveren da turski tim za dva dana može da nadoknadi zaostatak i da izbori plasman u narednu rundu.

"Na teren ćemo izaći sa samo jednim ciljem, a to je prolazak. Partizan ćemo na terenu staviti pod pritisak pod kojim smo mi bili u prvom meču. Na teren izlazimo uvereni da možemo da pobedimo. Ako smo mogli da primimo tri, zašto ne bismo mogli i da damo četiri gola", rekao je štoper iz Zimbabvea.

Revanš duel 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope Malatija - Partizan na programu je u četvrtak od 19 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar