Jedan Rodrigo otišao, drugi Rodrigo stiže...

. . . u Atletiko za 60. 000. 000 evra! Oprostio se od Valensije.

Fudbal 13.08.2019 | 22:40
Jedan Rodrigo otišao, drugi Rodrigo stiže...
Napadač Valensije Rodrigo Moreno jutros nije trenirao sa Slepim miševima što samo pojačava informacije da će uskoro i zvanično biti prodat Atletiku iz Madrida za 60.000.000 evra. On se već oprostio od saigrača i otputovao je u Madrid gde bi danas trebalo da prođe medicinske preglede i posle toga sledi potpis za Jorgandžije.

Jedan Rodrigo, vezista, ovog leta je napustio Atletiko Madrid i potpisao za Mančester Siti, ali su Jorgandžije dovele drugog Rodriga, samo krilnog igrača/napadača.

As piše da je došlo do dogovora po kome će Atletiko platiti 55.000.000 evra plus 5.000.000 na ime bonusa, a da će ovog popodneva Rodrigo odraditi medicinske preglede. Sve bi trebalo uskoro da bude i ozvaničeno.

Prelazak Rodriga iz Valensije u Atletiko Madrid je lepa vest i za sve fanove Milana koji željno očekuju dolazak Argentinca Anhela Koree. Jorgandžije traže 60.000.000 evra, Rosoneri bi da daju najviše 50.000.000 pa nas i tu očekuju dugi pregovori.

Atletiko je obavestio Valensiju da mu je potrebno nekoliko dana da nađe kupce za Nikolu Kalinićai Anhela Koreu. Slepi miševi su oklevali da prodaju Rodriga, jednog od svojih najboljih igrača, ali prvi čovek kluba Peter Lim je iz Singapura dao zeleno svetlo. Veliki je ovo priliv novca za Valensiju, nisu želeli na Mestalji da propuste ovakvu zaradu pa po cenu da ostanu bez jednog od glavnih igrača.

Ovo u isto vreme znači da će Valensija izaći na transfer tržište u potrazi za zamenom za Rodriga kako bi pojačala napadačke opcije. 

A Čolo je dobio još jednog opasnog ofanzivnog igrača.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar