Degenek pred poletanje: Neka "onaj gore" odluči!

Fudbaleri Crvene zvezde odleteli u Kopenhagen.

Fudbal 12.08.2019 | 14:58
Degenek pred poletanje: Neka "onaj gore" odluči!
Tačno u 10 časova, čarter letom sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", fudbaleri Crvene zvezde, stručni štab i članovi rukovodstva poleteli su ka Kopenhagenu.

Oslabljeni brojnim povredama, ali naoružani samopouzdanjem zbog odlične igre u prvoj utakmici, crveno-beli će u utorak od 20 časova pokušati da posle 1:1 eliminišu danskog prvaka i plasiraju se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, koje kao bonus donosi garantovano učešće u grupnoj fazi Lige Evrope.

Neće biti lako, jer su i domaćini optimisti po pitanju prolaza, pa po uzoru na beogradski duel, najavljuju "vatrenu" atmosferu na svom "Parken" stadionu, kapaciteta 38.000 mesta.

"Očekujem sličnu utakmicu kao u Beogradu. Biće teško, čeka nas pun stadion", svestan je Miloš Degenek.

"Mnogo toga je bitno, moramo da damo gol, da budemo pametni i oprezni", upozorio je štoper crveno-belih.

Domaćini su ubeđeni u prolaz, ali i fudbaleri Crvene zvezde isto razmišljaju.

"Oni su ubeđeni u njihov prolaz, mi u suprotno. Neka 'onaj gore' odluči", diplomata je Degenek.

"Faliće nam i Ben i Pavkov, Babića isto nema, ali mi smo ekipa i moramo da se žrtvujemo i za njih, pa Bože zdravlja da igraju u sledećem kolu", zaključio je reprezentativac Australije pred ulazak u avion.

Meč se igra u utorak od 20 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Podsećamo vas da će i reporter MONDA biti na licu mesta na stadionu "Parken" u Kopenhagenu, tako da vas očekuju fotografije, izjave, zanimljivosti, video-snimci i još mnogo toga sa gostovanja Crvene zvezde u Danskoj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar