Milošević: Igra sramotna, krivac sam ja!

Čujemo da treneri "preuzimaju odgovornost", koristeći to kao alibi, ali čini se da je Savo Milošević baš bio iskren posle remija u Kruševcu.

Fudbal 12.08.2019 | 09:16
Milošević: Igra sramotna, krivac sam ja!
Partizan je stao u Kruševcu!

Najslabija partija crno-belih od početka sezone završena je remijem na stadionu "Mladost" protiv Napretka (2:2), ekipi koja izgleda ne "leži" treneru Miloševiću pošto je upravo protiv njih zabeležio i debi - i prvi poraz od kada je uplovio u trenerske vode.

Savo Milošević je "zarotirao" sastav u odnosu na meč u četvrtak protiv Malatije kako bi odmorio i sačuvao nosioce za revanš u Evropi, ali rezerve su pokazale slabosti...

To se naročito osetilo u odbrani, ali trener Partizana nije upirao prstom u igrače, čak se nije dotakao ni čuvene trenerske "preuzimanje odgovornosti", nego je mnogo glasnije i jasnije sebe opisao kao jedinog krivca za prvi kiks.

"Sve čestitke igračima Napretka... Naša igra je bila sramotna, a isključivi krivac sam ja", rekao je Milošević za kamere TV Arena Sport i potom odgovorio na pitanje o "rotaciji".

"Nisu momci krivi, ovo je bilo sramotno, ali samo na moj račun. Ne znam da li ovo donosi nešto negativno pred Malatiju", kratak je bio u svom izlaganju Milošević, vidno nezadovoljan što je Partizan "prosuo" dva boda.

Njegov kolega Predrag Rogan je imao razloga za zadovoljstvo, iako je Napredak dva puta vodio na meču, pa branio bod.

Do ovog meča nisu imali osvojen bod, ali ni postignut gol u Superligi...

"Svesni smo gde smo bili pre utakmice, mi nismo do sada dali gol, oni nisu primili... Sve čestitke mojim momcima. Verovali su, bili hrabri, njima sve čestitke. Očekivali smo da će se pojaviti prostori za Igora Ivanovića, a on je veoma talentovan i to je iskoristio", kazao je Predrag Rogan i rekao da je pred mladim ofanzivcem budućnost.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar