Žoze o Čelsiju i Junajtedu: Prije će Siti B uzeti titulu!

Jednom izjavom "potkačio" je dva svoja bivša kluba. . .

Fudbal 11.08.2019 | 16:33
Žoze o Čelsiju i Junajtedu: Prije će Siti B uzeti titulu!
Žoze Murinjo još od decembra je bez posla kada ga je otpustio Mančester junajted, pa je za to vreme najviše "očijukao" sa klubovima i davao interesantne komentare u TV emisijama.

Pred prvi veliki derbi u Premijer ligi ove sezone, između Čelsija i Mančester junajteda, njegovih bivših klubova, koji se igra ove nedelje od 17.30 na "Old Trafordu", gospodin "Specijalni" ponovo je privukao pažnju javnosti svojim hrabrim smatranjima.

Nije otkrio za koga od ovih klubova će navijati ovog popodneva, iako je verovatnije da će to biti Čelsi u kome je proveo dva uspešnija mandata, iskritikovao je oba tima...

Naime, Murinjo smatra da ove sezone UOPŠTE nisu kandidati za titulu.

"Ne, uopšte ne verujem da će moći da se uključe u trku za šampionski pehar", rekao je Žoze Murinjo na "Skaj Sportsu" uoči utakmice koju svi iščekuju s nestrpljenjem na Ostrvu.

"Ko može da osvoji titulu? Tu su samo četiri kandidata. To su Mančester siti, Totenhem, Liverpul i...Mančester siti 'B'!", rekao je Žoze Murinjo i potom pojasnio zašto je rezervistima Pepa Gvardiole "dao veću šansu" nego Arsenalu, Čelsiju, Junajtedu...

"Kada sam video njihovu klupu juče, protiv Vest Hema, sami ti igrači koji nisu bili uključeni u igru bi se bez problema borili za titulu u Engleskoj".

Pep Gvardiola je sezonu u Premijer ligi, u kojoj juri het-trik, počeo "peticom" protiv Vest Hema (5:0) čak iako mu meč nisu počeli Bernardo Silva, Kun Aguero, Žoao Kanselo, Fil Foden, Nikolas Otamendi, Ilkaj Gundogan i Klaudio Bravo.

Zbog povreda nije bilo ni Fernandinja, Mendija i Sanea, ali ni to nije smetalo "građanima" da pregaze Vest Hem kao da su u pitanju nižerazredni klub.

S njim se povodom ovog smatranja o Sitiju "B" nije složio i Gari Nevil, ali je takođe rekao da ne veruje da Mančester junajted može da juri titulu, posebno nakon ovakvog prelaznog roka i sa toliko kvalitetnijim konkurentima.

Ko zna, možda ih to motiviše? Viđali smo i veća iznenađenja poput Lestera...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar