Najveća zarada: Šta sve posjeduje Lejdi Gaga

Krajem 2018. i početkom 2019. godine, astrolozi su najavljivali velike promene i turbulentatn period. Kada je u pitanju pevačica Lejdi Gaga, njoj je ova godina definitivno najbolja

Zabava 10.08.2019 | 21:16
Najveća zarada: Šta sve posjeduje Lejdi Gaga
Stefani Džoan Anđelina Germanota, koju ceo svet zna pod pseudonimom Lejdi Gaga, bavi se umetnošću i performansom čutavog života. Karijeru je započela sa četiri godine svirajući klavir, kada su je mnogi nazivali muzičkim čudom.

Sa 14 godina uveliko je nastupala u jednom noćnom klubu u Njujorku i to je definitivno bila odskočna daska za vrtoglavi uspeh koji je ubrzo doživela.

Dobila je značajno veći honorar, jer su je zapazile poznate ličnosti koje su ubrzo želele stalno da je slušaju.

Danas u Las Vegasu zarađuje milione. Njene turneje uključuju najmanje 74 spektakularna performansa, a svaki joj donosi po milion dolara.



Njena zarada od filma "Grad greha" u kojem je igrala ruši sve rekorde. Treba napomenuti da su čak i velike zvezde poput Selin Dion, Eltona Džona i Britni Spirs retko uspevale da zarade 500.000 za noć, ali Gagi to baš ide od ruke.

Zahvaljujući filmu Zvezda je rođena osvojila je prestižne nagrade Gremi, Oskar i Zlatni globus, što ju je učinilo još popularnijom i još više traženom.

Njeni prihodi dolaze sa još različitih strana. Sklopila je ugovore sa nekoliko (neočekivanih) kopanija poput Barns&Nobl, Versaće, Mek, čak i Gugl Hrom, a njena dužnost je da se pojavi u ponekoj reklami i novinama. Takođe, ima svoj parfem i liniju šminke koja se odlično prodaje.

Još 2011. godine po zaradi je prestigla i legendarnu Opru Vinfri i dospela na Forbsovu listu 100 najbogatijih poznatih ličnosti. Sada je jedna od najmoćnijih i najuticajnijih zvezda u svetu šou biznisa.



Od prodaje karata za svoje koncerte u okviru turneje, Lejdi Gaga zarađuje devetocifren iznos!

Od nekretnina Gaga poseduje raskošnu vilu sa bazenom u Malibuu, koju je 2014. godine platila 22,5 miliona dolara. Vila se prostire na gotovo hiljadu kvadratnih metara, a dvorište koje je okružuje zauzima čak 24 hiljade kvadrata!

Pre nego što je odlučila da kupi kući, Gaga je živela u iznajmljenom penthausu u Njujorku, koji je plaćala 22.000 dolara mesečno. 

Njeno bogatstvo procenjuje se na 320 miliona dolara, a tu su i luskuzni automobili i vredna kolekcija nakita. Jedan od najvrednijih komada nakita koje pevačica poseduje svakako je 141 godinu stara Tifani ogrlica sa žutim dijamantom, jednim od najfinijih i najređih među dragim kamenjem.

(Stil.kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar