Vesterman: Od djetinjstva sanjam da me uči Obradović!

Francuz izjavio da mu se dolaskom u Fenerbahče ostvarilo ono o čemu mašta od dečačkih dana.

Košarka 09.08.2019 | 14:01
Vesterman: Od djetinjstva sanjam da me uči Obradović!
Leo Vesterman nedavno je potpisao dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom. Francuz je naveo da mu je dolaskom u taj klub ispunjen san iz detinjstva, a to je da mu trener bude Željko Obradović.

"On je jedni trener u Evropi o kome sam kao dete sanjao da me trenira. Kada igrate u ekipi koju on trenira uvek imate najbolju šansu da osvojite Evroligu i da igrate u vrhunskom timu", izjavio je Vesterman za litvanski sajt 15min.

Francuz je u Fenerbahče stigao iz Žalgirisa u kojem je proveo dve sezone i sarađivao sa Šarunasom Jasikevičiusom, takođe bivšim igračem Obradovića.

"Obradović je poput Šarasa. Na terenu je grub, viče na tebe, ali van parketa je neverovatna osoba. Imaju sličnu košarkašku filozofiju. O Željku sam čuo samo najbolje stvari", naveo je nekadašnji košarkaš Partizana, koji je tokom karijere nastupao i za Asvel, Limož i CSKA iz Moskve.

Obradović je najtrofeniji evropski trener sa devet trofeja Evrolige - sa Partizanom (1992), Huventudom (1994), Real Madridom (1995), Panatinaikosom (2000, 2002, 2007, 2009, 2011) i Fenerbahčeom (2017).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar