OI - Terzić: Pod hitno da poboljšamo igru!

"Mnogo toga je zavisilio od našeg najjačeg smečera i protiv iole ozbiljnije blokerske ekipe biće mnogo teško tako igrati", dodao je selektor Srbije.

Ostali sportovi 03.08.2019 | 13:23
OI - Terzić: Pod hitno da poboljšamo igru!
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije došla je do prilično ubedljive pobede u Vroclavu na startu kvalifikacija za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Srpkinje su za protivnika imale kvalitetnu selekciju Tajlanda, a sve je bilo gotovo u tri seta, 3:0 (25:15, 25:22, 25:18).

Srbija danas igra protiv Portorika, a  selektor Zoran Terzić smatra da mnogo toga mora da se popravi u igri njegovih izabranica kako bi takmičenje nesmetano priveli kraju (RTS 1, Sport Klub 1, 17.00).

"Treba da budemo zadovoljni rezultatom. Ako se bude pravio krug, značiće nam. Dobili smo utakmicu na suvi kvalitet. Nije to bila naša igra, ono što smo uigravali i ono što je trebalo da uradimo. Mnogo toga je zavisilio od našeg najjačeg smečera i protiv iole ozbiljnije blokerske ekipe biće mnogo teško tako igrati. Moramo to da promenimo već od sutra, pogotovo uoči treće utakmice sa Poljskom. Nadam se da ćemo uspeti u tome. U tom slučaju ne bi trebalo da bude većih problema."

U poslednjem, trećem kolu Srpkinje čeka megdan sa domaćinom ovog kvalifikacionog turnira, selekcijom Poljske od 20.30.

Pobednici šest kvalifikacionih grupa obezbediće plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

OLIMPIJSKE IGRE, KVALIFIKACIJE - 2. KOLO:

Subota

17.00: Srbija - Portoriko 



Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar