Devet metaka u kafanu i vozilo

Nije bilo povrijeđenih, dok je pričinjena materijalna šteta

Bosna i Hercegovina 31.07.2019 | 08:46
Devet metaka u kafanu i vozilo
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona intenzivno tragaju za osobom koja je sinoć oko 22 sata pucala u ulici 18. hrvatske brigade u Tuzli.

U pucnjavi, koja je uznemirila stanovnike naselja Solana, nije bilo povrijeđenih osoba, dok je pričinjena materijalna šteta.

Iz Operativnog centra MUP-a TK za „Avaz“ su kazali da su njihove kolege od jutros na terenu te da je u toku uviđaj, budući da se pucnjava dogodila u noći. Kako saznajemo, istražitelji prikupljaju dokaze i uzimaju izjave od potencijalnih svjedoka.

Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je pucano iz vozila u pokretu, zbog čega policajci namjeravaju u sklopu istrage da pregledaju i snimke s video nadzora sa obližnjih objekata, što bi im trebalo biti od pomoći u identifikaciji počinioca.

Prema nezvaničnim informacijama, revolveraš je ispalio najmanje devet hitaca iz pištolja u kafanu i Mercedes.

Za sada nisu poznati motivi za incident.

(Avaz)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nostradamus

31.07.2019 06:54

Kako u Tuzli ulica 18.hrvatske brigade a vi uporno tvrdite da su Bosnjaci u svadji sa Hrvatima i mi sada stitimo Hrvatske nacionalne interese.Kako da nema u Mostaru ulica Vojske Republike Srpske. Ali ima ulica Mile Budaka i prave novu ulicu Milorada Dodika.

ODGOVORITE
Name

Boki

31.07.2019 07:54

Nostradamus mezi Baju. Sto ga vise mrzi mi ga vise volimo. Mrznja je bolest,

Name

075

31.07.2019 08:06

@Nostradamus Imate i u naselju Solina, ulicu HVO!

Name

Nije HVO

31.07.2019 08:15

Ulica je nazvana po brigadi NOVJ, odnosno po partizanskoj brigadi koja je ratovala protiv okupatora i domaćih izdajnika na tuzlasnkom području.