Pobijedila je na terenu, pa je utješila sočnim poljupcem!

Alison van Ujtvank na turniru u Karlsrueu igrala je protiv svoje partnerke Grit Minen, sa kojom je u vezi već tri godine.

Tenis 30.07.2019 | 19:05
Pobijedila je na terenu, pa je utješila sočnim poljupcem!
Belgijske teniserke Alison van Ujtvank i Grit Minen nedavno su priznale da su već tri godine u ljubavnoj vezi, a krajem prošle sezone osvojile su i pehar na turniru u Luksemburgu, kada su prvi put nastupale u dublu.

U 2019. igrale su i na Vimbldonu i tako postale prvi gej par koji je zaigrao u ženskom dublu na prestižnom grend slemu u Londonu.

Ove nedelje nastupaju na čelindžeru u Karlsrueu, a voljom žreba određeno je da igraju jedna protiv druge u pojedinačnoj konkurenciji.

Dvadesetpetogodišnja Van Ujtvank, koja je četiri godine starija od svoje partnerke, pobedila je rezultatom 2:1 (6:4, 1:6, 6:1).

Posle meča svoju partnerku je najpre toplo zagrlila, a potom je i "utešila" sočnim poljupcem.

To nije bio prvi put da su se javno poljubile na terenu. Prošle godine učinile su to posle velike pobede Alison Van Ujtvank, takođe na Vimbldonu. U drugom kolu tada je eliminisala aktuelnu šampionku Garbinje Muguruzu, a potom joj je Grit odmah čestitala pred svima.

"Znam da je to bila velika stvar, ali nisam tako gledala na to u tom trenutku. Jednostavno Alison je tada ostvarila najveću pobedu u karijeri i bila sam vrlo srećna zbog nje i ne razmišljajući mnogo sam se poljubila pred svima", rekla je Grit Minen.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar