Ivanišević: Ostajem li Novakov trener? Pričali smo...

"Zec" je napustio ložu Novaka Đokovića tokom druge nedelje Vimbldona, ali su izgledne šanse da se saradnja nastavi. Nije ostao za finale i bodrio Srbina dok je u suprotnom boksu, Rodžera Federera, sedeo njegov prijatelj Ivan Ljubičić.

Tenis 29.07.2019 | 15:17
Ivanišević: Ostajem li Novakov trener? Pričali smo...
Novak Đoković je odlučio da uzme "slobodno" posle epskog finala Vimbldona.

Najbolji teniser sveta je posle iscrpljujućih pet sati borbe i velikog preokreta pobedio Rodžera Federera (3:2) za 16. trofej na grend slem turnirima, ali su napori bili toliki da je produžio odmor na još neko vreme otkazavši učešće na Rodžers kupu.

Pred njim je turneja u Americi... Pošto preskače Kanadu početkom avgusta, sledi u Sinsinati, turnir koji je konačno osvojio prošle godine, pa US Open.

Poznato je da se rastao sa Gebhartom Gričom, a šta će biti sa Goranom Ivaniševićem?

Uspešni hrvatski teniser pojačao je stručni štab Novaka Đokovića pred početak Vimbldona, kako bi mu pre svega pomogao sa servisom, ali je već druge nedelje morao da napusti turnir zbog ranije zakazanih obaveza...

"Razgovarali smo. Pričećemo da se on odmori, pa ćemo videti što dalje. Pričali smo, ne mogu reći da nismo. Videćemo", kazao je Goran Ivanišević za hrvatske medije.

Nije uživo mogao da prati epski meč Đokovića i Federera, nego pred televizorom. Kazao je da ga je "bolela guzica" od sedenja, a istovremeno je propustio priliku da "potkači" prijatelja Ivana Ljubičića koji je trener Švajcarcu...

"Čestitao je meni Ljubo čim sam ušao u Đokovićev tim. Pa kako i ne bi! Kao što sam i ja njemu čestitao kad je postao trener Federeru", kazao je Ivanišević i dodao:

"Sretan je zbog mene. Pa kad te zove broj 1, to se ne odbija, toga nema... Ljubo i ja smo veliki prijatelji. Napravio je velike stvari s Rodžerom, ali kad je Novak fokusiran, kad igra kako treba, niko ga ne može pobediti. Tako ja mislim. A i videli ste u finalu Vimbldona...".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar