Potresni snimak napada u Siriji

Potresni snimak iz Sirije, stradala dok je pokušavala da spase sestru.

Svijet 27.07.2019 | 13:45
Potresni snimak napada u Siriji
Uznemirujući snimak na kojem je prikazana devojčica koja svoju mlađu sestru drži za majicu kako ne bi pala sa ruševina zgrade u Siriji proširio se društvenim mrežama.

Si-En-En prenosi da se na snimku vidi kako otac sa užasom gleda svoje kćerke na ivici ruševina zgrade, dok petogodišnja devojčica drži svoju sedmomesečnu sestru za majicu pokušavajući da je spase kako ne bi pala.



Ovaj snimak napravljen je u gradu Ariha u sirijskoj provinciji Idlib, nakon što je sirijska vojska izvela vazdušni napad na taj grad.

Devojčice su spasene pre nego što se zgrada na kojoj su bile potpuno urušila, ali je starija sestra umrla od posledica povreda tokom pružanja medicinske pomoći u obližnjoj bolnici, dok je mlađa sestra, koju je spasavala, na intezivnoj nezi.

Majka devojčica stradala je u tom vazdušnom napadu.

Snimak je napravio novinar SY24 koji je rekao da najpre nije mogao ništa da vidi od ruševina i prašine, ali da je nakon toga čuo zapomaganje dece i oca, prenosi Bi-Bi-Si.

Više od 100 ljudi, uključujući 26 dece, poginulo je u vazdušnim napadima na bolnice, škole, pijace u severozapadnoj Siriji u poslednjih 10 dana, saopštio je UN. 

Izvor: Si-En-En, Bi-Bi-Si

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Uplakana

27.07.2019 12:57

Jaooo,majko moja! Jaooo, Boze, ti si stvorio velike i uzeo im dusu! Ako je sve od Boga, onda i ovakva zla su od Boga. Dokle vise,zabogaa?

ODGOVORITE
Name

Re

27.07.2019 19:42

Ovo normalan UM nemože razumjet. Molim se bogu da svako zlo od ljudi nestane

Name

Radašin

27.07.2019 13:47

Kakav crni snimak još jedna podvala bjeli šljemova i nato-a sad su stavili naglave šljemove mesto crni zastava treba ovo Asad sa rusima poravnati

ODGOVORITE
Name

Re

27.07.2019 19:35

NO COMENT. Samo preporuka idi leci se sto pre možda postoi nada.

Name

Radašin

27.07.2019 13:51

Kakav crni snimak još jedna podvala bjeli šljemova i nato-a sad su stavili naglave šljemove mesto crni zastava treba ovo Asad sa Rusima poravnati i očistiti od ovi smradova da nedođu nama kao paćenici.

ODGOVORITE