Rijanina dvojnica

Pevačica Rijana ostala je u šoku kada je saznala da ima dvojnicu, i to ne bilo kakvu dvojnicu. U pitanju je devojčica koja neverovatno podseća na pevačicu.

Zanimljivosti 25.07.2019 | 13:24
Rijanina dvojnica
Naime, Rijanini fanovi sugerisali su pevačici da se na društvenim mrežama pojavila devojčica koja toliko liči na pevačicu da je ona kada je videla fotografiju devojčice ostala zaprepašćena.

Svoje oduševljenje podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu."Samo što mi nije ispao mobilni telefon. Kako?", napisala je Rijana na svom Instagramu i objavila fotografiju devojčice koja izgleda kao njena mlađa verzija, prenosi "Enews".

Do male dvojnice došla je nakon što su joj fanovi na društvenim mrežama ukazali na devojčicu koja na majčinom Instagramu već gradi karijeru modela.

"Kad si rodila dete?" komentarisao je neverovatnu sličnost reper Snup Dog.

Čuđenju na Instagramu pridružili su se glumica Prijanka Čopra i manekenka Miranda Ker, a fotografiju je podelila i manekenka Tajra Benks, nadajući se da će devojčica napraviti uspešno modno ime.

Majka ove prelepe devojčice na Instagramu svakodnveno objavljuje njene fotografije. Očigledno je da je sličnost između devojčice i pevačice velika, a Rijanina objava na Instagramu povećala je broj pratilaca mame ove slatke devojčice.

"To je moje dete", ponosno je napisala mama ispod fotografije koju je objavila pevačica sa Barbadosa.

B 92
foto: internet

Komentari / 0

Ostavite komentar