Karleuša o cajkama

Pevačica se oglasila putem društvenih mreža i Hloverki uputila žestoku poruku

Zanimljivosti 20.07.2019 | 13:36
Karleuša o cajkama
Pevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom komentara bivše voditeljke urednice HRT-a, današnje direktorke Turističke zajednice u Makarskoj, Hloverke Novak Srzić, koji je podigao veliku prašinu.

"Dragi prijatelji, nastojim da podelim na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se da napravimo odličan program za Makarsko kulturno leto, od operete do opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mesec dana po profit u grad u "Petar Pan" dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i "obeležiti" naš grad…", napisala je Novak Srzić.

 Karleuša je putem društvenih mreža žestoko i u svom stilu odgovorila direktorki Turističke zajednice u Makarskoj.



Novosti
foto:internet

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Istina

20.07.2019 14:48

Boli ite kako.

ODGOVORITE
Name

Re

20.07.2019 19:14

Samo budala moze slusati Karleusu kako pjeva!

ODGOVORITE
Name

Ma ne

20.07.2019 21:57

Ona je kompletna zvijezda američkog kalibra. Cajke ili šokački bećarci iz Vojvodine su dio kulgjte hrvatske manjine u Srbiji. Na žalost neku Srbi to i zapjevaju bez da pomisle ko bi s nekim u krevet poslije poskočice tipa: Popela se šokiva na drvo. Drvo krivo, a ja podvirivo". Ili poslušajte ovo i uporedite s cajkama: https://youtu.be/wgnLpn1ENPI Mislim da Srbi slabo znaju šta je njihovo, a šta nije pa se stalno brane i da ne misle puno. Pozdrav iz sparnog Malmö. Fa, ne pjevam ja bećarce i cajke pa žene sane dolaze. Znaju da neće završiti na you tube

Name

Poslednji kineski car

21.07.2019 05:24

Niti mi se sviđa Karleuša niti njena muzika, međutim apsolutno je u pravu, jer to je sve ponuda i potražnja, odnosno tržište. Da nema neko u toj Makarskoj ko želi da je gleda i sluša ona tu ne bi ni bila. Ova Hloverka se srozala na niske grane, ipak je to neki kompleks. Nekad je žarila i palila na TV kućama u Hrvatskoj a sada je uhljebljena u turističku organizaciju. Da nije bilo gostovanja Karleuše, ona ne bi ni imala prilku da se čuje. Znači, i ona je iskoristila Karleušu da uzme malo medijskog prostora.

ODGOVORITE
Name

Milojko

21.07.2019 12:50

Obje su dno dna, svaka na svoj nacin..

Name

Veteran

21.07.2019 12:51

Jojjj, Karleusa pjevačica, zemljo otvori se....nikog jos u zivotu nisam sreo da slusa te njene zalopojke, fuj..

ODGOVORITE