Litvancu pukla noga na 2 mjesta: Operacija u Beogradu!

Nesrećni Vaidas Slavickas ostaje u Beogradu na operaciji, Gobeljić mu slomio potkolenicu na dva mesta.  Oglasio se Gobeljić: Nije bilo namere! Bek Crvene zvezde uputio javno izvinjenje igraču Suduve kog je povredio u utorak.

Fudbal 17.07.2019 | 17:35
Litvancu pukla noga na 2 mjesta: Operacija u Beogradu!
Fudbaleru Suduve Vaidas Slavickas polomljena je potklonicu na dva mesta posle starta beka Crvene zvezde Marka Gobeljića, u revanš utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Gobeljić je u 60. minutu sinoćenjeg meča u Beogradu, koji je završen pobedom Zvezde 2:1, pogibeljno s dve noge startovao i dobio direktan crveni karton.

Iz Suduve su potvrdili da je Slavickasu slomljena potklonica na dva mesta i da će danas imati operaciju u Beorgadu.

"Ekipa želi Vaidasu da se što pre oporavi", navodi se u poruci Suduve na Fejsbuk profilu.

Kako su naveli Litvanci, Gobeljić se u suzama izvinio za potez odmah u svlačionici gde su bili igrači Suduve.

Fudbaleri Suduve takmičenje nastavljaju u kvalifikacijama za Ligu Evrope i to u 2. kolu protiv ekipe Tre Pene iz San Marina.

Oglasio se Gobeljić: Nije bilo namere! Bek Crvene zvezde uputio javno izvinjenje igraču Suduve kog je povredio u utorak.

Trenutak nepažnje i - povreda. Nažalost, vrlo ozbiljna po fudbalera Suduve, Vaidasa Slavickasa. 

Izgubio je Marko Gobeljić kontrolu u 58. minutu revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i oštrim startom udaljio 33-godišnjeg kolegu na duže vreme.

Teško je to podneo bek Crvene zvezde, koji je odmah posle utakmice sa trenerom Vladanom Milojevićem išao u gostujuću svlačionicu da se izvini, a dan kasnije učinio je to i javno, izjavom na klupskom sajtu.

"Izvinjavam se zbog starta na utakmici sa Suduvom. Izuzetno teško mi je palo to što se desilo, nikakva namera nije postojala i žao mi je što se tako završilo. Nadam se da će se Slavickas oporaviti što pre i da će brzo se vratiti na teren i nastaviti da pruža odlične partije", priželjkuje Gobeljić. 

Crveno-beli su u utorak savladali Suduvu 2:1 i uz 0:0 u Litvaniji plasirali se u narednu rundu, gde će im rival biti finski Helsinki.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Uhhh

17.07.2019 18:35

divljak, ja bih ga za onakav start izbacuo iz fudbala zauvek - gledao sam utakmicu i naježio sam se kad sam video kako je startovao...

ODGOVORITE
Name

Pod Hitno

17.07.2019 20:20

Uvesti zatvorsku kaznu i to za jos blaze startove , nego sto je bio ovaj na jadnog Litvanca . Ovaj nema niti f od fudbaleta , to je drvosjeca , kako ga nije sramota svome kolegi tako nesto iciniti i koji cinizam , bilo u zaru borbe , negdje oko sredine terena , pored aut linije , nije prijetila ama bas nikakva opasnost po gol Zvezde , a manijak krvnicki nasrce na kolegu . Ako ovaj jadnik nema sanse da se vrati fudbalu kao fudbaler , u tom slucaju i ovom manijaku zabraniti da se dozivotno bavi fudbalom , pa neka ide u sumu da tegli klade , to za njega i jeste .

ODGOVORITE