Marin zaplesao pred Delijama: Mogli smo da damo 5-6...!

"Idemo dalje, ne smemo da se opustimo", poručio je svojim saigračima Nemac.

Fudbal 17.07.2019 | 14:58
Marin zaplesao pred Delijama: Mogli smo da damo 5-6...!
Prvi put otkako mu je stavljena "kapitenska traka" oko ruke - Marko Marin istrčao je pred navijače Crvene zvezde na stadionu "Rajku Mitić" i opravdao novu funkciju.

Organizovao je svaki napad svoje ekipe i postigao pogodak kojim je Crvena zvezda duplirala ove večeri vođstvo protiv Suduve (2:1), nakon čega je nestao svaki veo sumnje posle prve neubedljive igre u Litvaniji.

"Desetka" crveno-belih zapravo je pokrenula i akciju kod sopstvenog gola, kada je sa boka gurnuo loptu ka Benu i pohitao u sredinu dok su ga pratili rivali...

"Super smo ušli od prvog minuta utakmice, videlo se od početka da želimo da rešimo dilemu što pre. I pored igrača manje mogli smo da damo pet-šest golova", jasan je bio Marko Marin posle utakmice uz poruku namenjenu igračima kojima "komanduje" kao kapiten.

"Idemo dalje, ne smemo da se opustimo".

Doživeli su navijači Zvezde svojevrstan "deža vi" pošto su i prošle godine u kvalifikacija za Ligu šampiona prvo remizirali u gostima, a onda mirno prošli u narednu rundu.

"Prošle godine nisam bio u kvalifikacijama, ali to je normalno jer ekipa izlazi iz pripremnog perioda. Pokazali smo da imamo dobru ekipu", naveo je Marin koji je u finišu utakmice morao da promeni ulogu zbog isključenja Gobeljića.

Zvezda je ostala sa desetoricom na terenu i Marin je praktično bio "špic"

"OK je bilo, cilj je bio da zadržim loptu i proigravam krila, da oni ne stvaraju šanse. Mi ne igramo samo jedan sistem, već reagujemo na protivnika", zaključio je on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar