"Kaznite Gobeljića što duže, možda je kraj karijere!"

Trener Suduve zahteva oštru sankciju za desnog beka Zvezde.

Fudbal 17.07.2019 | 14:20
"Kaznite Gobeljića što duže, možda je kraj karijere!"
Crvena zvezda prošla je Suduvu pobedom u revanšu 2:1, a jedan od važnijih momenata meča dogodio se posle preoštrog i nekontrolisanog starta defanzivca domaćih, Marka Gobeljića.

On je nesmotreno uklizao "u noge" Litvancu Vaidasu Slavickasu i teško ga povredio. Očekivano, za to je dobio crveni karton i zato je pred njim pauza zbog sankcije, čija će težina tek biti poznata.

Trener Litvanaca Vladimir Čeburin čestitao je večeras Crvenoj zvezdi na prolazu, ali i rekao da se nada da će Marko Gobeljić dobiti veliku kaznu za težak start.

"Veoma tužno je to što se dogodilo. Nadam se da će igrač koji ga je napravio dobiti veliku, što dužu kaznu jer takav start jednostavno nije u redu. Ne kažem to zato što sam ljut, već zato što igrač posle takve povrede neće moći da igra godinu ili dve, a možda i neće moći da nastavi profesionalnu karijeru", rekao je Čeburin na konferenciji za novinare posle utakmice u Beogradu.

Suduva je završila učešće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, porazom ukupnim rezultatom 2:1 od Crvene zvezde.

"Zvezda je zasluženo prošla. Razumemo koliko je naš protivnik jak, ali smo imali svoje šanse. Znali smo da će krenuti jako od samog početka, ali nažalost nismo uspeli da je sprečimo. Rano primljeni gol je negativno uticao na nas. Trudili smo se da igramo čak i posle drugog gola, ali nismo uspeli da ugrozimo njihov gol", kazao je Čeburin.

On je poželeo Zvezdi svu sreću u nastavku borbe za Ligu šampiona, dok će Suduva tražiti svoju priliku u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Zvezda će u narednom kolu igrati protiv HJK Helsinkija iz Finske.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar