Milojević najavljuje bolju Zvezdu: Ni riječ o Helsinkiju!

Crveno-beli do revanša protiv Suduve nisu skautirali narednog evropskog rivala.

Fudbal 17.07.2019 | 13:42
Milojević najavljuje bolju Zvezdu: Ni riječ o Helsinkiju!
Zvezdin trener Vladan Milojević video je napredak u igri svog tima u odnosu na prvi meč, a posle plasmana u narednu rundu zaključio da je prolaz najbitniji.

"Bolje nego u prvoj utakmici, zasluženo smo prošli. Ima mnogo prostora za napredak i polako ulazimo u takmičarski ritam. Potrebne su nam takmičarske utakmice, kreće prvenstvo i bićemo bolji", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je u revanšu pobedila Suduvu rezultatom 2:1, a posle 0:0 u prvoj utakmici.

"Čestitao bih igračima jer nije bilo lako igrati sa igračem manje od 65. minuta. Moglo je da bude ubedljivije. Imali smo lepe šanse da damo treći gol i budemo mirniji. Imali smo stativu, pa drugu, oni prečku... Jako je bitno što smo prošli u drugo kolo", kazao je Milojević.

Pohvalno je govorio o Suduvi, za koju je rekao da "nije naivna ekipa".

Naredni protivnik Crvene zvezde biće HJK Helsinki iz Finske.

"Nisam gledao Helsinki. Za mene je to bila zabranjena tema. Neće se pričati o Helsinkiju jer se spremamo za utakmicu sa Javorom. Možda neko sa strane gleda drugačije, ali ja želim da igrači budu koncentrisani na narednu utakmicu. Spremićemo se za Helsinki, imamo dovoljno vremena, da budemo bolji nego što smo bili", rekao je Milojević.

Zvezda će u subotu igrati protiv Javora na početku Super lige Srbije, dok je duel sa Helsinkijem na programu u sredu sledeće nedelje.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar