Poslije djevojke, sada mu i mama prekida finala!

Vjerovali ili ne - na finalu Svjetskog prvenstva u kriketu. . . Englezi u čudu!

Ostali sportovi 16.07.2019 | 13:23
Poslije djevojke, sada mu i mama prekida finala!
Prošlo je mjesec i po od finala Lige šampiona, a ako se ne sjećate golova koje je Liverpul postigao protiv Totenhema, onda sigurno pamtite Kinsi Volanski.

Zanosna plavuša utrčala je na teren stadiona "Vanda Metropolitano" i očas posla "otela slavu" fudbalerima, a nije trebalo dugo da se sazna da je ona u stvari djevojka Vitalija Zdoroveckogi da je reklamirala njegov YouTube kanal.

Od trenutka kada je uhvaćena - do onog kada je puštena iz pritvora - umnogostručio se broj njenih pratilaca na Instagramu, a Vitali je dobio opasnu reklamu...

Pokušao je Rus da upadne i na Kopa Ameriku, navodno ga je policija prepoznala i fizički spriječila u tome, da bi potom ovaj "eksperiment" izveo i tokom finala Svjetskog prvenstva u kriketu koje se igralo između Engleske i Novog Zelanda.

A, ko je utrčao na teren? Pa, njegova majka!



Elena Zdorovecki nije bila uspješna kao Kinsi Volanski, ali je takođe izreklamirala svog sina koji se ubrzo oglasio na društvenim mrežama.

"Moja mama je pokušala prekinuti Svjetsko prvenstvo u kriketu. Moja mama je luda!", napisao je Vitalij na šta je Kinsi dodala da je u pitanju "najzločestija majka ikada", a i njenoj "svekrvi" je skočio broj pratilaca na Instagramu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar