Tajanstveni paket: Saslušan Kojić

Igor Kojić je u policiji progovorio o slučaju koji intrigira Srbiju i Hrvatsku.  

Zabava 15.07.2019 | 16:01
Tajanstveni paket: Saslušan Kojić
Naime, Igor Kojić, suprug Severine Kojić je u policiji priznao da je on u maju ispred vrata kuće Milana Popovića ostavio crnu svijeću.

Ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu, krajem maja zaustavio se automobil marke audi, koji se nalazi u vlasništvu Severine Kojić, a iz kog je sa suvozačevog mjesta izašao pjevačicin muž Igor koji je tada ostavio misterioznu napravu tik ispred kapije. Taj predmet je nalik crnoj svijeći, a na kameri se vidi da je u pitanju Igor Kojić.

Na saslušanju u policiji on je sve to i potvrdio. I dalje nije poznato da li je automobilom upravljala pjevačica lično ili neko drugi.

Inače, tu priči nije kraj jer je riječ o misteriji tri crne svijeće. Druga svijeća završila je ispred vrata nekadašnjeg Severininog bliskog saradnika Edvina Softić i to na isti dan kada je paket ispred svoje kuće pronašao Milan Popović.

A kada je u pitanju treća svijeća, za sada nije poznato gdje je ona završila i čekaju se rezultati dalje istrage povodom ovog slučaja.

Milan Popović dana kada je Igor Kojić ostavio tajanstveni paket nalik svijeći sa katranom, nije bio kod kuće, ali je ubrzo došao i vidio je svijeću koja, kako je ispričao u ekskluzivnoj ispovijesti za Blic, zbog vjetra nije dogorjela do kraja.

– Taj misteriozni objekat je nalik na svijeću, ali nije samo svijeća jer se vidi da je na tome rađeno. Taj objekat ima okvir od svijeće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio sa nekom namjerom, da li da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka prijetnja jeste i neko zastrašivanje – ispričao je Milan Popović i objasnio:

– Bio sam u šoku jer nisam shvatio o čemu se radi, trebalo mi je neko vrijeme da vidim o čemu se radi i kako da se postupim. Prišao sam i vidio šta je, osjećao se miris katrana jer je gorjelo, ali ga je vjetar ugasio pa nije dogorjeo do kraja. 

I nekadašnji menadžer Severine Kojić, Edvin Softić govorio je za hrvatske medije o misterioznom paketu.

On je bio štur na riječima, ali potvrdio je da je Severinin suprug, Igor Kojić umiješan u čitav slučaj.

– S obzirom na to da se vodi istraga, o detaljima ne želim javno da govorim. Mogu samo da kažem da Severinu jako dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju ona nema nikakve veze sa samovoljom i postupcima njenog supruga – napisao je u smsu koji je poslao hrvatskim medijima.

Nakon priznanja Igora Kojića ostaje pitanje zbog čega je misteriozni paket nalik svijeći ostavljao ispred vrata Severininog bivšeg muža i njenog nekadašnjeg menadžera.

A kako smo istraživali porijeklo, značenje i primjenu svijeća, u magiji se istinski koriste svijeće različitih boja.

One mogu biti jedne od najefikasnijih alata koji se koriste za čarolije, meditacije, rituale i druge ceremonije, navodi se na sajtu wicca.com.

Upravo na tom sajtu o crnim svijećama piše da može biti svijeća za vezivanje (nečega ili nekoga), te može vezivati i dobre i loše stvari, može da označava neku određenu metamorfozu, promjenu oblika ili promjenu osobe, te da se koristi i za negativne vibracije.

A kada na internetu ukucate značenje crne svijeće, gugl pretraživač će uz pojam crna svijeća povezati i satanističke rituale jer se crna svijeća vezuje i za to.

(Srpskainfo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bakar

15.07.2019 14:28

Ciganska posla, vradžbine i čaranja, kazniti ih novčano i da dobiju uslovnu, ima tu i Severina svoje prste sigurno

ODGOVORITE
Name

kmkok

15.07.2019 17:46

A sta drugo od ciganceta i ocekivati...

Name

Joja

15.07.2019 15:00

i sta sada sta u ako jeste, je li to krivicni delo prekrsaj ..

ODGOVORITE
Name

Hm

16.07.2019 04:34

Prvenstveno je bolest u pitanju i to ozbiljna bolest i nezrelost.