BN: Automobil sletio u kanal

U selu Patkovača kod Bijeljine automobil stranih registarskih oznaka sletio je u kanal.

Republika Srpska 15.07.2019 | 14:53
BN: Automobil sletio u kanal
Neuobičajena slika danas u kanalu u bijeljinskom naselju Patkovača. Okupljeni građani su sa nevjericom i interesovanjem posmatrali automobil koji se sletio sa glavnog puta i završio u vodi.

“Vozio sam se prema Janji iz Bijeljine pa sam izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sam u kanal. Povrijeđen nisam, nije mi ništa, auto je razbijen i to je to”, kaže vozač Ado Omerović.

Uprkos idealnim vremenskim prilikama za vožnju, neiskustvo vozača, smanjena opreznost, loša procjena ili nešto drugo dovode do ovakvih nemilih događaja. Sreća u ovoj nezgodi je da je pričinjena samo materijalna šteta a tačni uzroci koji su doveli do slijetanja automobila u kanal biće poznati po okončanju policijskog uviđaja.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

15.07.2019 13:27

Istorija polaganja vozackog..sve kroz papire..i kraj

ODGOVORITE
Name

gogi

15.07.2019 15:32

Nije u pitanju vozacka nego kurcenje sa autom sa preko 300 konjskih snaga i voznja sa oko 150 na sat

Name

TO...

15.07.2019 16:31

Neodgovornost i bahato ponašanje jednog dobrog dijela vlasnika opasnih pasa na području Bijeljine postaje sve očiglednija. U prilog tome govori i napad opasnog vučijaka na Sretena Mićića, protonamjesnika crkve u Patkovači. Iako je pas i ranije izlazio iz dvorišta obližnjeg domaćinstva, pričaju mještani, te napadao neke od parohijana u porti crkve u izgradnji, to nije bila dovoljna opomena za vlasnika da nešto preduzme u vezi s tim i osigura uslove za psa kojeg, kažu, drži u dvorištu koje nije dovoljno obezbjeđeno. Tom prilikom, sveštenik je zadobio ozbiljne povrede, zbog čega je morao potražiti medicinsku pomoć u bijeljinskom Domu zdravlja, odnosno gradskoj bolnici zbog zašivanja rana.

ODGOVORITE
Name

RE TO

15.07.2019 19:15

KAKVE VEZE IMAJU CUKO I POP SA SAOBRACAJKOM..PROCITAJ TEKST..SVASTA..

ODGOVORITE