Crvena Zvezda: Stanje ozbiljno

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić hitno je transportovan iz Banjaluke u Beograd. Njegovo zdravstveno stanje je i dalje ozbiljno.

Srbija 14.07.2019 | 20:05
Crvena Zvezda: Stanje ozbiljno
Košarkaški klub Crvena zvezda se zahvaljuje ljekarima iz Banjaluke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, a svim ljudima dobre volje na iskazanoj brizi za stanje njihovog igrača.

– KK Crvena zvezda obavještava javnost da je centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić smješten u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu u nedjelju u 13 časova, nakon što je hitno transportovan iz Banjaluke. helikopterom.

Stanje našeg igrača je ozbiljno, a klub se u skladu sa preporukama ljekara koji vode brigu o Ognjenu Kuzmiću neće još uvijek oglašavati detaljno o njegovom zdravstvenom stanju, koje je ohrabrujuće, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda se zahvaljuje ljekarskim timovima iz Banjaluke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, takođe i svim ljudima dobre volje, klubovima, Zvezdašima, ljubiteljima košarke, na iskazanoj  brizi i porukama podrške od trenutka kada smo svi zajedno saznali za nesreću koja je zadesila košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije. 

KK Crvena zvezda će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića, obavijestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u liječenju Ognjena Kuzmića.

Ujedno KK Crvena zvezda najlepše moli medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu i delikatnost situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i košarkaš našeg kluba.

(KK Crvena zvezda)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Jaffa

14.07.2019 18:26

Nažalost, divljanje za volanom ne prestaje.

ODGOVORITE
Name

Re

14.07.2019 21:11

Nije on ni vozio nazalost, da je on vozio mozda od ovoga nebi nista ni bilo... Al svakako je veliki problem gubljenje prekovise zivota u saobracajnim nezgodama.

Name

Nepravda

15.07.2019 04:05

Želim mu brz oporavak, mlad momak. Nažalost i u ovom slučaju se pokazuje nepravda vlasti prema narodu. Prevezli ga hitno za Bgd naravno našim čitaj Milinim helikopterom i neka su treba za to je navodno i kupljen. Koliko je mladih ljudi, anonimnih umrlo a mogli su biti spašeni ili bar pokušati ali nisu bili poznati ili im roditelji nisu poznati. Sve to neko gleda odozgo.

Name

Laka

14.07.2019 18:40

NEDAJ SE LEGENDO !!!

ODGOVORITE
Name

Milan

14.07.2019 19:31

Svaka cast helikopterskom servisu Republike Srpske na brzoj reakciji i nadati se da Ognjen brzo ozdravi.

ODGOVORITE
Name

?

15.07.2019 04:07

Šta je sa djecom koja nisu Ognjen a trebao im hel. servis nek crknu i crkavaju zahvaljujući gospodaru života i smrti.

Name

kuku nama sa nama

14.07.2019 19:52

Da li bi Servis tako reagovao da je ko drugi bio u pitanju?Naravno da ne..A ovaj ufurani i svi ostali,što se mene tiče su trebali ići još brže..Tužno je što i vi iz administrtaije"prosijavate"komentare,pa samo one tugaljive puštate.

ODGOVORITE
Name

Sve se vidi, vrati jednog dana

15.07.2019 12:42

Nećete da puštate kad se piše o onom Škrbiću pokvareno, zlobnom, nećete! Ko to grešan ima moć da odluči kome će se pružiti pomoć, hitno poslati za BG, ko odluči isključiti život nekome, neka mu je Bog na pomoći.

Name

Za Banjaluku

14.07.2019 20:12

Drzi se druze... Hvala nasim ljekarima i vatrogascima iz Banjaluke, i podrska doktorima u Bg

ODGOVORITE
Name

Милан

15.07.2019 06:41

Драо ми је што је и моја ћерка др.анестезиолог учествовала у спашавању живота кошаркаша Огњена