Mihajlović u 16.30 o svojoj najvažnijoj utakmici...

Trener Bolonje u subotu popodne će održati konferenciju za novinare, povodom informacije da će zbog bolesti možda morati da se povuče sa klupe italijanskog prvoligaša.

Fudbal 13.07.2019 | 12:26
Mihajlović u 16.30 o svojoj najvažnijoj utakmici...
Kakav će biti naredni potez Siniše Mihajlovića?

Evropska fudbalska javnost, a naročito srpska i italijanska, u subotu je šokirana vešću da će čovek koji je proletos preporodio ekipu Bolonje i iz zone ispadanja je doveo do 10. mesta u Seriji A, možda morati da ustupi mesto drugom treneru, kako bi se fokusirao na lečenje "ozbiljne bolesti".

Portal "Fudbal Italija" navodi da je ekskluzivnu vest u listu "Korijere delo sport" objavio novinar Ivan Zacaroni, koji je Mihajlovićev prijatelj i da stoga ne treba sumnjati u relevantnost pomenute informacije.

Ipak, Mihajlović (50) tek treba da saopšti koliko je situacija ozbiljna i u zavisnosti od toga, da li će iz Bolonje otići samo privremeno, ili će klub krenuti u potragu za trajnim novim rešenjem.

Pres konferencija u Kasteldeboleu, trening centru Bolonje, zakazana je za subotu u 16.30 časova.

Nekadašnji selektor Srbije ove nedelje nije otputovao sa ekipom na visinske pripreme, zvanično zbog visoke temperature i simptoma gripa.

Pošto su lekari bili zabrinuti zbog njegovog stanja, naloženo je da Miha obavi detaljnije testove, posle kojih mu je navodno rečeno da mora da "započne agresivan tretman", što bi verovatno podrazumevalo svakodnevne, višesatne terapije i isključivanje stresa, kao sastavnog dela trenerskog posla.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar