Tramp: Ja sam zgodni genijalac

Lider Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo je putem posta na Tviteru sebe nazvao stabilnim genijalcem dodajući kako uz to još i dobro izgleda.

Svijet 12.07.2019 | 08:28
Tramp: Ja sam zgodni genijalac
Američki lider rekao da će ga sve medijske kuće podržavati u nekom trenutku, na ovaj ili onaj način. On je to predviđanje zasnovao na njegovom uvjerenju da će se mediji koji ga ne podržavaju ubrzo povući iz biznisa zbog nedostatka kredibiliteta javnosti.

Tramp je potom iskoristio omiljene uvrede za njegove demokratske rivale, bivšeg potpredsjednika Džoa Bajdena, gradonačelnika Indijane Pita Butidžidža i senatorku Elizabet Voren.

– Možete li zamisliti da za predsjednika imate uspavanog Džoa Bajdena, Alfreda E. Neumana ili veoma nervoznu i mršavu verziju Pokahontas, umjesto onoga što imate sada, tako zgodnog, pametnog i stabilnog genijalca. Žao mi je što moram reći da će i društvene mreže biti istjerane iz biznisa te, konačno, mediji koiji šire lažne vijesti – napisao je Tramp na Tviteru.

Podsjećanja radi, nakon što je Elizabet Voren objavila kandidaturu za američke predsjedničke izbore 2020. godine, Tramp joj je putem Tvitera dao nadimak Pokahontas. Ranije je i Butidžidža uporedio sa fiktivnim likom Neumanom.

Američki lider nazvao je sebe ekstremno stabilnim genijalcem i u maju ove godine, i to nakon što je iskritikovan jer je napustio sastanak s demokratima.

(Klix)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

guz

12.07.2019 06:32

Zalosno,nema drzavnika,sve klovnovi,zabavljaci,da ljudi znaju ko vlada umrli bi od straha.

ODGOVORITE
Name

Ok

12.07.2019 16:10

Nazalos ni ranije nije bilo nista bolje. Jedino mi obicno gradjani nismo imali informacija

Name

kuku nama sa nama

12.07.2019 06:32

On kao da je sa Dodikom isao u skolu i lopte igrao zajedno..isti nivo ispoljavanja javne kulture

ODGOVORITE
Name

Dodik Ti Je Kao Lav,

12.07.2019 08:44

dok je mlad , sve Tare sve ubija , grize davi! Sta se sa lavom da bi dogodi, kad pogubi zube, te ostari, galopiranje opeša, Strašni lav, zakrije se u grmlje i polako umire od tuge i jada, E moj jade! koliko si daleko dogurao "nije dobro kada hijene nanjuse svezu krv " krvaris čare, pustas slied Nece biti Fit.

Name

Pobijedit ce opet

12.07.2019 09:15

Pa to je cool, imati sto sasavijeg predsjwdnika! Zato je covjecanstvo zapalo u problem.

ODGOVORITE
Name

Kad Dodo

12.07.2019 14:11

bude izvjezbo da ovako napravi usta bice zgodniji od tebe ...dzaba ti sto si laf,godine stigle...ne pomaze ni baglama na malom trampu...jadna Melyca

ODGOVORITE
Name

Politika i ološi

12.07.2019 17:44

Osvojila te ljepota.......Od tebe nebi ništa pozeleo jedino Melaniju....

ODGOVORITE