U BiH oblačno, uz malo sunca

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane intervale i temperaturu vazduha od 22 do 26, na jugu do 27 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 12.07.2019 | 07:22
U BiH oblačno, uz malo sunca
U Republici Srpskoj danas ujutro umjereno i pretežno oblačno, ponegdje oko rijeka sa maglom i manje svježe.

Tokom dana i popodne promjenljivo oblačno uz sunčane intervale i samo mogućnost da ponegdje na jugoistoku i istoku bude pokoji pljusak, a u noći više oblaka na sjeveru uz mogućnost rijetkih kratkotrajnih pljuskova.

Vjetar slab, istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 19, maksimalna dnevna od 18 do 27 stepeni.

U Federaciji BiH danas sutra umjereno od pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim satima se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine.

Minimalna od 15 do 19, maksimalna od 21 do 26.

U subotu(13.07):Ujutro manje svježe i promjenljivo oblačno, oko rijeka i po kotlinama magla. Tokom dana i popodne pretežno oblačno i ponovo nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 15 do 17, maksimalna dnevna od 23 do 27 stepeni.

U nedjelju(14.07): Jutro malo do umjereno oblačno, a na istoku oblačnije uz mogućnost za ponegdje slabu kišu. Tokom dana i popodne promjenjljivo do pretežno oblačno, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom, intenzivniji grmljavinski procesi na sjeveru, sjeveroistoku i istoku, dok će na jugu Hercegovine biti suvo i sunčanije. U noći smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 13 do 16, maksimalna dnevna od 22 do 26 stepeni.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar