"Laži će joj se obiti od glavu"

Milan Popović iskreno je progovorio o "borbi" koju vodi sa bivšom suprugom Severinom Kojić za starateljstvo nad maloljetnim Aleksandrom Popovićem koja traje punih pet godina.

  • Vijesti
  • Region


Milan je odlučio da govori u trenutku kada se vodi i sudska borba zbog šokantnog mejla koji mu je Severina poslala, a u kojem mu je uputila jezive riječi i uvrede.

U intervjuu govori o očinstvu, Igoru Kojiću, Severini kao majci, a dotakao se i braka sa njom, te prvi put istakao detalje koji se odnose na nekoliko mjeseci njihove zajednice pred razvod.

"Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih posljednjih mjeseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam vjerovao da neko toliko dugo može da glumi i prikazuje se u potpuno drugom profilu ličnosti. U prvim momentima, to mi je izgledalo kao prolazna faza kod žena, ali kako to njeno stanje nije prolazilo mjesecima, shvatio sam da je od Severine koju sam upoznao ostalo samo ime, a sve ostalo se promijenilo", otkrio je Milan Popović. 

Na pitanje novinara da li osjeća da je na bilo koji način u preimućstvu kada je riječ o borbi za sina jer, kako se navodi u pitanju, Severina smatra da je u ovoj borbi ona žrtva jer Milanov novac i moć smatra kao prednost, razjasnio je:

"Prvo, dajte da ne pretjerujemo, moć nikada nisam imao, niti mi treba. Sa sam je imao i da sam mogao da je upotrebim, pa zar ne mislite da bi do sada već odavno Aleksandar živio kod mene, umjesto što ga viđam 10 dana u mjesecu, a do sasvim nedavno tek šest dana u mjesecu? Kakva je to prednost? Severina manipuliše javnim mišljenjem, daje lažne informacije o tome da su institucije protiv nje, da je žrtva nasilja i zlostavljanja, traži podršku javnosti i nevladnijih organizacija koje pomažu pravim žrtvama nasilja, možda zbog toga što joj se može i što se tako bolje osjeća. To su sve laži koje će joj se uskoro obiti o glavu".

(Story.rs)

KOMENTARI9
POŠALJITE PORUKU

pošteno

11.07.2019 10:24

Dok se vas dvoje borite, dijete će postati i punoljetno. reklo bi se da ste od iste sorte vas dvoje. A DIJETE ISPAŠTA.

Ražanj je da tebe več odavno pripravljen, cičat češ ti itekako! ti caća setit ce te se svakom sirotinja Dinara, koje ste oplackali đubre pokvareno , nisi vreden da te covek pljune.

E Moj Kralju,

11.07.2019 15:58

Idi nepismenjakovicu u skoluuuuuuuu!!!

Re e moj kralju

11.07.2019 17:37

Dobro Si Ti Prosao Brale,

11.07.2019 10:30

A i treba ti; od toliko lepih i zgodnih srpkinja" a ti cupe, bas na nju! Sav svet zna da je materialista! E bas sam veseo 'kao i caca si , odeti ga do daske.

A molim te lepo šta je po tebi Severina? Hrvatica ili Srpkinja? Mislim da je dosta reči o tome bilo i stvari su tu jasne kao dan, Vučkovićka je Srpkinja. U ostalom ona je odavno stanovnik Beograda, trenutno Kojićka. Ako je nekada i bilo nedoumica Splićanka Hrvatica, nedoumica odavno više nema.

Mile

11.07.2019 22:47

Dobro Si Ti Prosao Brale,

11.07.2019 10:31

A i treba ti; od toliko lepih i zgodnih srpkinja" a ti cupe, bas na nju! Sav svet zna da je materialista! E bas sam veseo 'kao i caca si , oderi. ga do daske.

Milan,Severina i Keban.Fuj.Jadno dijete u svemu tome.

Obicni govnari

11.07.2019 12:58

Ciganska posla, nagrabili se narodnih para "i nemoze in Niko nista.

Pusti Ih,

11.07.2019 14:52

Severini su zinule dupe samo na pere i njenom proklestvu nigdje kraja i nikad joj dosta.

Dora.

13.07.2019 01:19

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.