Menadžer demantuje da Holins stiže u Partizan!

“To nije tačno“, kategorički će Tedi Arčer.

Košarka 10.07.2019 | 14:01
Menadžer demantuje da Holins stiže u Partizan!
Nemanja Gordić i Rašon Tomas zvanično, čeka se i Vilijam Mozli, ali potpis Ostina Holinsa nije tako izvestan kako se kasno sinoć učinilo. Menadžer Amerikanca koji je prošle sezone igrao za nemački Rasta Vehu demantuje da 27-godišnji bek dolazi u Beograd.

“Ti izveštaji nisu tačni“, kratak, ali vrlo jasan je Tedi Arčer u izjavi za specijalizovani košarkaški sajt Sportando.

Partizan dakle nastavlja potragu za bekom šuterom. I ne samo za njim. A sudeći prema prvim spekulacijama o namerama crno-belih deluje da je Andrea Trinkijeri zaista dobio odrešene ruke prilikom odabira igrača. Jer Tomas, Mozli, pa i Holins, došao ili ne, dolaze iz prvenstava Italije i Nemačke, a baš u tim zemljama je Partizanov šef struke gradio trenersku karijeru.

To je uostalom i jedino logično. Da se trener pita za selekciju ekipe. I da na koncu sezone za nju odgovara. S obzirom na određeni napredak u odnosu na ranije sezone, pa i osvojen pehar Kupa Radivoja Koraća, verovatno bi i navijači Partizana potpisali takvu podelu zadataka.

Podsetimo, poslednjih dana se šuška i da bi u Partizan mogao da stigne i centar Virtusa Dejan Kravić s tim da bi suprotnom pravcu zauzvrat mogao da ode Aleksej Nikolić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar