On je najveći fan Vimbldona: Gospodin Centralni teren!

Zaljubljenik u Vimbldon Kris Fava i ove sezone privukao je veliku pažnju na prestižnom teniskom turniru u Londonu.

Tenis 09.07.2019 | 20:21
On je najveći fan Vimbldona: Gospodin Centralni teren!
Kris Fava je verovatno najveći i sigurno najpoznatiji fan Vimbldona.

Upečatljivi navijač od 2013. privlači veliku pažnju javnosti na najpoznatijem teniskom turniru na svetu. Od tada kostimiran dolazi na Vimbldon i to u kreacijama koje ne mogu da ne budu primećene.

Najupečatljiviji je bio kostim jagode, zaštitnog znaka Vimbldona, koji je nosio 2017. godine, a prošle godine nosio je "zlatni pehar" urađen kao trofej koji osvajaju pobednici.

Ove godine odlučio se za nešto novo - on je "Gospodin Centralni teren".

Fava je izradio zeleni kostim koji podseća na komad teniskog terena sa belom crtom po sredini i preko lica, sa prikačenom lopticom.

Vrlo upečatljivu kreaciju upotpunjuju mrežasta kapa na glavi i perika "čirokana" takođe jarke zelene boje, kao i bela torbica na kojoj su ispisani "in" i "out".

"Trudim se da svake godine nosim nešto drugačije. Kada sam razmišljao o kostimu za ovu sezonu vodio sam se time da volim da sedim na Centralnom terenu Vimbldona i odatle je došla inspiracija", izjavio je Kris Fava.

On je rekao da u svom kostimu može opušteno da jede, pije, čak i ponekad spava, naglasivši da je za kompletnu "montažu" potrebno oko sat vremena pripreme.

Nismo sigurni koliko vam se dopada kreacija "Gospodina Centralni teren", ali ono što morate da priznate je da stvarno zna kako da privuče pažnju.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar