Druženje sa psima smanjuje stres ?

Ukoliko vam nedostaje vaš pas dok ste na odmoru, a slučajno se nalazite baš na Baliju, odsedanje u ovom hotelu dobra je opcija. Naime, hotel Puri Garden u Ubudu, u saradnji s lokalnom organizacijom "Bali Dog Association" koja se bavi spašavanjem pasa, nudi mogućnost igre i zabave sa štencima dvaput nedeljno.

Zdravlje 09.07.2019 | 12:04
Druženje sa psima smanjuje stres ?
"Terapija štencima" održava se utorkom i četvrtkom po dva sata. Radi se o situaciji koja donosi korist i gostima i psima. Prvi se još dodatno opuste i zabave, a dokazano je i da provođenje vremena sa psima smanjuje nivo stresa. Zauzvrat, štenci dobivaju ljubav, piše Punfufer.

Hotel je za potrebe terapije osigurao prostor u blizini bazena, pa gosti tamo mogu da sede i igraju se sa spašenim štencima. Prostor je ograđen, a takođe, u njemu se nalazi i mnoštvo igračaka.

Kad završite s maženjem ovde se je moguće da se opuštate i na druge načine. Besplatni kurs joge, sunčanje uz bazen, masaže, filmske večeri i ukusna hrana s roštilja samo su deo ponude, a s obzirom na sve mogućnosti, noćenje u sobi za dvoje od 60 evra uopšte i ne zvuči mnogo.

Pogotovo ako uzmete u obzir, da ćete dva puta nedeljno da uživate u društvu najboljeg čovekovog prijatelja.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar