Zna se kad će se vratiti Nurkić...

Reprezentativca Bosne i Hercegovine posle teške povrede i operacije očekuje gotovo godinu dana oporavka, saopštio Portland.

Košarka 08.07.2019 | 22:25
Zna se kad će se vratiti Nurkić...
Jusuf Nurkić je u martu na meču protiv Bruklina doživeo horor povredu, kada mu je prilikom doskoka pukla kost noge. Igrač Portlanda odmah je operisan i bilo je jasno da ga očekuje dug oporavak.

Generalni menadžer Portlanda Nil Olši saopštio je da će prezentativac Bosne i Hercegovine van parketa ukupno biti godinu dana.

Blejzersi su svesni da će do njegov povratka proći dosta vremena nedavno napravili trejd i u svoje redove doveli Hasana Vajtsajda iz Majamija, kojeg očekuje pozicija startnog centra.

"Nurk donosi ekipi mnogo u odbrani, na obe strane terena i pod koševima, ali je izvesno da se neće vratiti dugo u novoj sezoni, verovatno ne pre februara 2020. Doveli smo Hasana kako bismo bar očuvali ono što smo imali, ako ne uspemo da napravimo napredak. To je igrač kojeg smo dugo želeli u našim redovima", naveo je Olši.

Nurkić je do povrede igrao najbolju NBA sezonu u karijeri, nastupio je na 72 utakmice, uz prosečan učinak od 15,6 poena, 10,4 skokova, 3,2 asistencije, 1,4 blokade i ukradenu loptu po meču. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar