Nevjerovatni Japanci: Kakav doček za "delfine"!

Građani Japana ponovo iskazali veliku ljjubav prema Srbiji i njenim sportistima. Pogledajte kakav su doček napravili stanovnici grada u Kašivazakija našim vaterpolistima koji će se tu pripremati za Svetsko prvenstvo u Južnoj Koreji.

Ostali sportovi 06.07.2019 | 09:03
Nevjerovatni Japanci: Kakav doček za "delfine"!
Japanci kao da nisu sa ove planete.

Pre nekoliko meseci pisali smo o tome kako se Japan priprema za predstojeće Olimpijske igre, a grad Hofu, koji će biti domaćin srpskim odbojkašicama, pretvoren je u "srpsko mesto". U tom gradu je posađeno i 300 SRPSKIH šljiv, u pojedinim prodavnicama prodaju se srpska vina, ajvar, pinđur i pirotske tapiserije, a čak su i pojedini srpski recepti prevedeni na japanski i odštampani na listovima koje Japanci rado besplatno uzimaju. 

U sportskom centru grada Hofu mogu se videti crteži srpskih sportskih uspeha koje su nacrtala japanska deca!

Ali, izgleda da su svi Japanci poput onih iz grada Hofu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije doputovala je danas u Japan gde će u narednih nekoliko dana pripremati za predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Koreji, a sparing partner će joj upravo biti selekcija "Zemlje izlazećeg sunca".

Ispred hotela u gradu Kašivazaki, gde će se pripremati srpski tim, stanovnici su dočekali naše "delfine" srpskim trobojkama i porukom: "NAPRED SRBIJA!".



Šta da kažemo, osim: HVALA VAM!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar