Svi sa knjigama odmaraju na plaži

Odavno je poznato da je knjiga pouzdan prijatelj u svim prilikama, bilo da želite da naučite nešto novo, da obogatite rječnik, da steknete nova saznanja o nekim stvarima, da otputujete u neki drugi svijet, drugu epohu, drugu dimenziju.

Zanimljivosti 05.07.2019 | 14:55
Svi sa knjigama odmaraju na plaži
Tu je I kada želite da se odmorite, od svih I svega I mnogi će reći da im je upravo knjiga najbolji prijatelj. Ljeti, većina nas zamišlja savršen odmor uz ležanje na plaži I čitanje knjige, te je u ovom periodu I intezivnija potraga za štivom uz koje ćete dodatno uživati.

Poslednjih mjeseci I domaći I strani autori obradovali su nas brojnim naslovima. Jelana Bačić Alimpić, Vesna Dedić, Lusinda Rajli, Ju Nesbe,Fredrik Bakman, Toni Parsons, neki su od najtraženijih autora.

Domaći klasici su takođe I dalje omiljeno I popularno štivo, koje kako kažu čitaoci, nikada nije na odmet ponovo pročitati. Što se tiče ostalih naslova koji su traženi, prednjače strani autori.

Iako čitanje ne bi trebalo ograničavati sezonski, sigurno je da je većina upravo sada u potrazi za dobrom knjigom, zato pažljivo izaberite u mnoštvu naslova ono što vam odgovara, te uz zvuke talasa, sunčeve zrake I miris borovine upotpunite vaš odmor.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar