Đoković oduševio publiku ponovo

Proslavljeni srpski teniser Novak Đoković, osim po izvanrednom uspehu u belom sportu, poznat je i po svojim duhovitim nastupima i izjavama, zbog kojih ga fanovi obožavaju.

Informacione tehnologije 28.06.2019 | 15:51
Đoković oduševio publiku ponovo
To je dokazao i nedavno, kada je posle dobijenog meča protiv Čileanca Kristijana Garina na turniru "Budls čelindž" dao još jedan netipičan sportski intervju u koji se sa tribina uključila i njegova verna obožavateljka.

Intervju je sa sportskih usmeren na modne teme, kada je Đokoviću voditeljka postavila pitanje u vezi sa njegovim pojavljivanjem u časopisu "Vog".

"Nikada nisam bio na naslovnoj strani", našalio se teniser i kroz smeh se prisetio trenutaka u kojima je na terenu bio bez majice.

"Imao sam neke trenutke bez majice ovde na turniru. Sećam se, bila je tu jedna mlada dama... Sedela je ovde iza, u prvom redu, ne znam da li je sada tu... Eno je!" prepoznao je Đoković obožavateljku u publici, a voditeljka je dodala: "Ona vas progoni!"

"Mislio sam da ćete nositi moju majicu", rekao je obožavateljki Đoković, na šta mu je ona odgovorila da želi novi poklon, ali joj je Novak rekao da su sada došla neka druga vremena.

"Sada sam oženjen, otac sam. Iz poštovanja prema supruzi ne mogu da skinem majicu i da vam je poklonim. To je bilo pre pet godina, ali bila je samo majica!", rekao je Đoković i ponovo oduševio publiku.



B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar